Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-236 z 236.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 01-06-2019 20:13:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Krążownik 207 Okręt wojenny 544 Pancernik 10 Mały transporter 1.094 Lekki myśliwiec 1.133 _________________________________________ Obrońca Legenda Rhea [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 200 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 1 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 45 Satelita słoneczny 92 Wyrzutnia rakiet 36 …
-
Dnia 31-05-2019 23:29:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Mały transporter 195 Okręt wojenny 287 _________________________________________ Obrońca Mining Is Fun ________________________________________________ Mały transporter 84 Duży transporter 13 Lekki myśliwiec 837 Recykler 3 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Mały transport…
-
Szef nakazał wrzucanie śmieci do kosza więc wrzucam. Pozdrawiam Dnia 01-06-2019 00:22:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Mały transporter 1.240 Okręt wojenny 612 Pancernik 10 Krążownik 238 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Emperor Matter ________________________________________________ Mały transporter 283 Duży transporter 98 Lekki myśliwiec 745 Krążownik 125 Okręt wojenny 87 Recykl…
-
Były minuty to poleciałem na wariata, po czasie akta, dex bez zmian więc wjechałem na sucho bo lubisz to s*#o Pozbierane... Podobno gościu miał pecha bo mu neta rozłączyło ale to już nie moja historia.... Pozdrawiam Kamyczka, Wodzireja i Sojusz REC Dawnych braci z Eridanusa i Quantum Dnia 01-06-2019 01:03:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Krążownik 224 Okręt wojenny 606 Pancernik 10 Sonda szpiegowska 3 ______________…
-
Na szczęscie obrońca ma zdrowe podejscie do gry : ) cyferki już dawno przestały w tej grze się liczyć Pozdrawiam cały Zły Skład
-
TOP 1 ACS - longaba [RLR] & Terror [RLR] vs. Darth Mocny (A: 8.295.694.000, O: 36.412.850.500) - 256958.24%
DrZgon - - Hall of Fame
PostGdybym gral nigdby by to konto nie spadło no ale wole zdecydowanie robić coś innego. Kupe straconego czasu dlatego też nigdy więcej go tu nie strace. Gratulacje dla obu stron dla jednych za starcie dla drugiego za stracenie takiej floty. Jedno jest pewne... Gdybym tej floty nie postawił - Nie byłoby tego starcia. Pozdrowienia z realnego życia ps. Terror i tak to ja Cię w recuszkach miałem a Ty mnie nigdy lamo więc poćwicz bo może kiedyś wrócę
-
Terror [RLR] vs. Sztych [FairPlay] & Kamlot [FairPlay] & Wodzirej [FairPlay] 186928.43% TOP1 ACS
DrZgon - - Hall of Fame
PostGratulacje : ) Cieszy mnie to RW bardzo a nawet jesszcze bardziej że brało w tym udział byłe konto Amena Terror się przeliczył. Nie musicie mi dziękować za Wodzireja
-
ACS; i am legend [ZLY SEN] vs. Ruda [DSP] & Sky is Over [ZSP] & Ira [DOLAR] ~ 469.379,91% - TOP 1 ACS - OBRONA
DrZgon - - Hall of Fame
PostFajnie widzieć was Panowie razem w akcji, coś się dzieje i o to chodzi. Niezły procent ! I teraz czekam na wasz powrót Krytyka zawsze była i zawsze będzie - nie ma co się przejmować.
-
1 kolejka LT - 24.07-27.07.2015 2 kolejka Ekstraklasy piątek, 24 lipca 18:00 Ruch_Chorzow 2 - 1 Piast_Gliwice 20:30 Cracovia_Kraków 1 - 1 Wisła_Kraków sobota, 25 lipca 18:00 Zagłębie_Lubin 0 - 0 Korona_Kielce niedziela, 26 lipca 15:30 Pogoń_Szczecin 2 - 1 Śląsk_Wrocław 15:30 Jagiellonia_Białystok 2 - 0 Termalica_B-B_Nieciecza 18:00 Legia_Warszawa 3 - 0 Podbeskidzie poniedziałek, 27 lipca 18:00 Górnik_Łęczna 0 - 0 Górnik_Zabrze Mecze specjalne - punktacja x2 sobota, 25 lipca 20:30 Lech_Poznań 2 -…
-
· Imię: Sebastian · Wiek: 26 · Nick w grze/na forum: MoonDragoon · Gram/grałem na uniwersum/uniwersach: Quantum, Cygnus,Eridanus · Ulubiony film: Nigdy nie mów żegnaj · Ulubiona książka: Dom Czarów · Ulubiona piosenka: Cutting Crew - Died in Your Arms · Przez wiele lat panowało przekonanie, że prawdziwy mężczyzna to macho z krwi i kości, który po ciężkiej pracy zajada się mięsem pozostawiając resztę prac domowych swojej kobiecie. Mimo wszystko każdy mężczyzna posiada jakąś czynność, którą potraf…
-
TOP 1 SOLO; ZbyszekNiszczarka [Kupcy] vs Hans Kloss [DSP ] - 103756,76% + 37586,06% + zbiórka
DrZgon - - Hall of Fame
PostCzyli niestety Zbychu sam się wkopał bo wysłał z hansa rw ze zbiórką z konta Zbyszka zawsze to top 1 pusz Quantum