Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 258.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Proceder napisał(a) Cytat: „Rassija napisał(a) Brawo dla pilkarzy Legii. Swietne zachowanie. Moze oni wam uswiadomia co robicie :]” Niech oni sobie uswiadomia co oni robia patrz FK Moskwa ” Nie zebym sie czepial ale Legia nie byla chyba faworytem od poczatku co? Wielu uwazalo ja za slabszy zespol... Wieksza sensacja byloby odpadniecie Rosjan niz Legii... Cytat: „Proceder napisał(a) bez kibicow wygrywa z Legia tez bez kibicow(ktorzy mimo to pojechali do Moskwy) i to bez problemow wygrywa”…

• Real Madryt

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „vul6 napisał(a) Wszystkie kluby z grupy są potężne u siebie. Więc trzeba u siebie wygrywać i na wyjazdach się pokusić o coś. Zapowiada się ciekawie :D” Tak moze jeszcze Real mialby stracic punkty z Białorusinami? Oni jak zdobeda 1 punkt to bedzie cud Nie zmienia to jednak faktu ze Rosjanie moga pokazac kawal dobrej pilki... Jednak gdy gra LM w Rosji rozgrywki sa zawieszone co wielokrotnie gubilo te druzyny w LM... Juve Real ROsjanie i Borysow taki koncowy uklad tabeli przewiduje

• Inter Mediolan

Rassija - - Piłka Nożna

Inter ma problemy najczesciej w fazie pucharowej Ja stawiam ze odpadnie w polfinale wiec o grupe jestem spokojny. Co najwyzej wyjdzie z 2 miejsca

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Brawo dla pilkarzy Legii. Swietne zachowanie. Moze oni wam uswiadomia co robicie

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

A czego sie dwaj panowie wyzej spodziewali? Meczu nie ogladalem, mowi sie trudno Legii na wiecej w tym sezonie UEFA stac nie bylo Oby za rok w koncu bylo lepiej, bo mimo wszystko nie widze mozliwosci zeby w tym sezonie ktos inny pozbawil pucharow Lecha, WIsly i Legii..

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Belit napisał(a) Hehe, Hiszpanie nie pojechali do Moskwy, bo nie są jeszcze w formie Coś czuję, że jak oni dojdą do formy, to się sezon skończy...” Po czym ich drogo sprzedacie i na tym zarobicie

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „vul6 napisał(a) Milan, Sewilla, Valencia, Benfica, CSKA Moskwa, Tottenham, HSV, Ajax, Everton. Niestety są raczej poza naszym zasięgiem. Miejmy nadzieję że nie trafimy na żaden z tych klubów. Wisła i tak już ma wystarczająco szczęścia że w eliminacjach trafiła 2 razy chyba na najgorsze co mogło być :P” No to teraz zgodnie z tradycja losowan nalezy wam sie Milan

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Graty za sam wynik, bo meczu nie ogladalem Cytat: „Szyszka napisał(a) Musze powiedzieć że nigdy nie byłem tak szczęśliwy i dumny z Wiślaków. Mimo iż było pewne że nie awansują do Ligi mistrzów, pokazali wole walki i spore umiejętności. Wygrać z Barceloną to nie lada wyczyn. Jestem dumny z bycia Wiślakiem ! Brawo Wisła !” Dlaczego nie na najciekawszym meczu sezonu?

• Cytat: „Messi_asz napisał(a) Było już po meczu, chcieli odreagować przegrany mecz - czeka Leo z wałkiem jak żona na pijanego męża, przychodzą jego "abstynenci" i mówi: ” Po meczy Leo nie zakazal alkoholu prawda? Byl jednak liimit ktorzy oni znali i zlamali.. On im udal, a Ci go tak wykolowali.. Dalej czegos nie rozumiesz? Mlodosc to rowniez moze znaczyc odpowiedzialnosc vul6 w sumie racja, obecnie innej alternatywy nie ma, mozna jedynie przestawiac kombinowac..

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Zazdroszcze wam troche przydalby sie do Lecha na ławe Mam jednak jedno pytanie, a raczej dwa: 1. Jest napisane tak: Cytat: „Osasuna będzie miała jednak prawo pierwokupu zawodnika przez najbliższe 2 sezony.” Nie rozumiem tego. Przeciez to pilkarz Osasuny.. To jest wolny transfer, ale z mozliwoscia wolnego trasnferu powrotnego do Hiszpanii? 2. Jak jeszcze bylem na wakacjach z malym dostepem do kompa Legia grala 1 mecz z Rosjanami. Jak zawsze (a nie mowilem ze nie potraficie sie zachowac w pucharac…

• Cytat: „Messi_asz napisał(a) Cytat: „PimP 1987 napisał(a) Cytat: „Messi_asz napisał(a) Nie dość, że Majewski/Boruc/Dudka przeprosili, to ich nie powołał. Nie ma też Kuszczaka, Jelenia... Nie wierzę już w Leo i jego rządy dyktatorskie... ” a ja uwazam ze jego wypowiedz dzisiejsza na konferencji byla jak najbardziej trafiona. Nie ma co sie oszukiwac - taka jest Polska mentalnosc a chlopaki nie dosc ze reprezentuja caly narod, zarabiaja duza kase to nie moga w spokoju wypic czy uchlac sie na chacie…

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „vul6 napisał(a) Nie przesadzałbym z tymi kłopotami. Lech nie od dziś gra ładnie i strzela dużo bramek. Poza tym Wisła nie jest w jakiejś zapaści a te 3 pierwsze zwycięstwa przecież nie rokują źle.” Ale źle rokuja posunięcia transferowe i obecna kadra. Jesli WIsla w tym oknie transferowym nie kupi nikogo w miare dobrego to kim bedzie grac? Gracze bez kontraktu nigdy nie sa w formie wiec zostana pilkarze z mlodej ekstraklasy, a jeden z nich juz gral w podstawowym skladzie Wisly, chociaz w …

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „CyC-ek napisał(a) Wisła to zdecydowanie najlepszy klub w Polsce. Narazie nie mają praktycznie godnego siebie rywala w kraju. Ale ubolewam nad tym, że jak zagrają z jakąś zagraniczną drużyną to nawet niezle im idzie, ale wystarczy że przeciwnik lekko przyśpieszy gre to nasza Wisełka już się gubi i dostaje w tyłek... ;/ Trzeba coś z tym zrobić, no ale jak skoro mecze w Polsce są na "średnim" poziomie i nie mają jak ćwiczyć...” Kłopot w tym ze zyjesz ciagle czasami Kasperczaka Lech goni, a …

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „grzelusiek napisał(a) aha dzięki no i teraz już wiem no Legia będzie miała ciężko przejśc FK Moskwa no ale Wisła i Lech będa w tej rundzie, mniejmy nadzieję że będą miały dobre losowanie ciężko żeby 2 drużyny były w fazie grupowej no ale żeby chociaż jedna była to już bybyło coś :D” byloby cos, dopiero wtedy, gdyby jakas druzyna wyszla z grupy, a najlepiej dwie Sami sobie, jako kibice coraz bardziej obnizamy progi wymagan dotyczace naszych ukochanych druzyn. Tak byc nie moze. Niedlugo pi…

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „grzelusiek napisał(a) Barca walkowera nie dostanie bo to chodziło o to że grał Hleb który nie był zgłoszony do meczu i dlatego barca w pierwszym meczu mogła dostac walkowera no ale nie dostanie wiadomo O kurde to rzeczywiście powalone sa te rundy Czyli ile rund ma Wisła do fazy grupowej ?? ( no bo nie liczę niestety że przejdzie Barce ) :D” Wisła jesli przegra zagra w ostatniej rundzie przed faza pucharowa. Jak Lech i Legia przejda swoich przeciwnikow to tez beda przed ostatnia runda kto…

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „grzelusiek napisał(a) Cytat: „Szyszka napisał(a) Nie 3 runda tylko 1 rudna. A dwa lata temu to kto jak nie Wisła była w grupie Pucharu UEFA ? Odpadli na 4 miejscu z 3 punktami na koncie.” jak to 1 runda ?? przecież teraz Legia i Lech grają w 2 rundzie no a wisła z lm Będzie grała w 3 rundzie , no chyba że się mylę w takim razie ok A to jakoś nie zapamiętałem tego no ale i tak w ostatnich latach cienkie nasze osiągnięcia w pucharach Ja tam pamiętam osiągnięcia groclinu i Wisły w pucharze …

• Real Madryt

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „LK&TGF napisał(a) tez tak sadze ale jak w lidze mistrzów bedzie grac z manchesterem do jestem na manem:):):) ale w realu same gwiazdy graja wiec to ciekawy mecz bedzie” taak a w Manchesterze w ogole nie ma gwiazd.. skad tacy sie biora? Real wrescie zyskal charakter, ma mentalnosc zwycięscy. Moze w koncu odzyska to co mu sie nalezy czyli zwyciestwo w LM?

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Ciejmok napisał(a) dobrze że wygrali, idą na mistrza, na razie 3 mecze 9 komplet pkt, brawo :D” Ida, ida ale z tymi kontuzjami to chyba nie dojda... Slychac cos o nowych transferach w lokalnych gazetach chociaz czy nadal nic? Co z tym Nei'em z Bułgarii w koncu?

• U35: Punkty 593.919 (Miejsce 475 z 2.410) Smiech na sali nie gralem 3 miechy i awansowalem o 27 pozycji xD

• Cytat: „lituma napisał(a) Gram od lat w traviana postanowiłem spróbować OGame - w końcu się trochę o nim nasłuchałem. Jestem po kilku już dniach gry i czytania forum.” Przeczytalem cala twoja wypowiedz i w zupelnosci sie zgadzam. Jestes nowy Cytat: „lituma napisał(a) I trochę się dziwię wielkiej ilości NARZEKACTWA na samo OGAME i GF wylewającego się z wielu postów.” Jakbys gral od poczatku to bys sie nie dziwil, ale to nie twoja wina Cytat: „lituma napisał(a) Szczególnie bawią mnie postulaty ZMI…