Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-227 z 227.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzisiaj wróciłem z urlopu i na przywitanie wpadło coś w recki Pozdrawiam wszystkich znajomych ( Jak ktoś mnie kojarzy, to grałem kiedyś pod nickiem Tczew na Zagadrze ) Ps. kupię dex Dnia 19-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Markam [TPAG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.971 Okręt wojenny 382 Krążownik 251 Pancernik 152 _________________________________________ Obrońca Soki ________________________________________________ Mały trans…
-
Witam, starcie bez większej historii, skan, lot i bum. Pozdrawiam Tczewiaka Dnia 14-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Markam [TPAG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.722 Krążownik 231 Pancernik 131 Okręt wojenny 322 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Zly Jeniec ________________________________________________ Mały transporter 522 Duży transporter 15 Lekki myśliwiec 389 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik …
-
Gratulacje panowie, ładna akcja i szkoda że na byłym sojuszniku, ale pod takim st nie wypada się nie wpisać, mimo że moja kariera na ogame dobiegła końca wraz z wprowadzeniem nowego interface. Vedi a agresorom przetopu i kolejnych udanych akcji. Przy okazji pozdrawiam wszystkich byłych znajomych z ogame a przedewszystkim całe NS-L i FenikS
-
TOP 1 ACS; Zohan i czarocm i MamDresNieRobieFs i John Rambo i Hip [FenikS] vs dezdemona - 3864,32%
PostPiękny wlot panowie i te pancerne sondy % jest nieziemski i pewnie długo zagości na top 1 acs Zagadry. Pogratulować akcji i wytrwałości. Przetapiajcie na nowe zabawki bo wam służą a obrońcy trochę odpoczynku a później