Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
korzystając z tej zacnej chwili w której to szczurek zezłomował kolejne swoje multi i to w dodatku w kiepskim stylu (2 na 10),a dodatkowo nie wiedzieć czemu chciał się tym jeszcze pochwalić...co już zakrawa naprawdę na kompletny brak gustu o dobrym wychowaniu nie wspominając... także pragnę pozdrowić sojusz utl! P.S Już wiem czemu szczurek to zrobił! dostałem info, że w tej krótkiej chwili (ok 15 minut) był trzeźwy, a co za tym idzie kompletnie nieobliczalny! P.S2 Te 15 minut zostało już zgłoszo…
-
Służę pomocą, dziś mi sie udało zdążyć na czas Fajnie się czuć czasem potrzebnym
-
Cytat od asherl: „gratulacje cycus ! czekam na cos wielkiego ” Mowiłem Ci już DS, NIE wyślę Ci zdjęcia swojego...bo to jest widok zarezerwowany tylko dla jednej osoby xD Cytat od *Madzia*: „Gratuluję, ładny zysk Skarbie! A dexem nie ma co się przejmować bo mieliśmy ciekawsze zajęcie w tym czasie niż pilnowanie W końcu Antek musi mieć za co robić fs ” Kochanie ja się nie przejmuje, mógłby mi nawet całą flotę zezłomować, a byłoby warto xD A nie sorry...nie mógłby xD dalej już mi się leciec nie chc…
-
Flota wyskanowana na akcie, do tego akta na innych planetach, więc się nie skupiałem zbytnio...no ale oczywiście zanim poszedłem spać to sprawdziłem... i znów się nie wyspałem Obrońcy szybkiej odbudowy, zalogował jakieś 3 minuty po wlocie Dnia 05-12-2017 01:08:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Niszczyciel 20.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Ociec [Atlantis] _____________________…
-
Do 3 razy sztuka jak to mawiają, kolega zalogował i podebrał 1k recy - na zdrowie i napewno do zobaczenia po powrocie Dnia 04-12-2017 22:27:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 45.000 _________________________________________ Obrońca franek [HanysY] ________________________________________________ Duży transporter 6.549 Lekki myśliwiec 24.028 Ciężki myśliwiec 6 Okręt wojenny 1.500 Recykler 1.417 Sonda szpiego…
-
Cytat od Jadowity: „No i witam już nie muszę męczyć Mariana żeby za mnie wstawiał, z tego co się rozgladałem i czytałem to zauważyłem że to uniwersum jest zdominowane przez nie uczciwych graczy którzy się pushuja handluja na 50 kont i używaja 5 multi kont na jednym ip i jeszcze bezkarnie graja wysyłaja surowce z innych kont bez bana a z drugiej strony barykady widziałem innych flociarzy którzy widać że grali uczciwie i bez żadnych znajomości w ogame.pl i niesłusznie dostawali bany na koniec jesz…
-
Serio miałem iść spać wcześniej...ale mnie podkusiło żeby kliknąć coś w antigame jeszcze...no i kliknąłem akte na moonie z flotą. Minuty na matce też się pokazały, pozostało tylko ogarnąć deu bo było go troszkę za mało na recki Nie wiem czy obrońca zasnął, zapomniał ale pewnie sam napiszę bo pytał czy będe wrzucać ST na forum. Pogratulował, także szybkiej odbudowy życzę Dnia 23-11-2017 01:09:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [SOMSIEDZ] ___________________________________…
-
Podziękowania dla Maniusia, który podzielił się skanem i tak o to powstało to ST, co prawda byłem zajęty farmieniem idlaków od rana, ale Maniuś był bardziej zajęty planowaniem i wcielaniem w życie zemsty a szkoda aby taka okazja i flota przeleciała bokiem Dnia 22-11-2017 18:47:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 49.000 Lekki myśliwiec 125.000 _________________________________________ Obrońca jarzman ________…
-
dokładnie tak masz 100% rację Wy zakichani hipokryci świętoszki
-
Ciut większy "wypas" Heh i znów najgorzej wyszedłem : ( Dnia 20-11-2017 03:30:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.200 _________________________________________ Agresor SzczurekApst [Janusze] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.356 _________________________________________ Agresor AgentBrown [PUSH] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.930 __…
-
Heh, a miałem iść wcześniej spać dziś... Moje Kochanie będzie niezadowolone O.o Dnia 20-11-2017 00:59:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca KaenRSA [F-P] ________________________________________________ Mały transporter 1.200 Duży transporter 17.280 Lekki myśliwiec 1.529 Ciężki myśliwiec 22 Recykler 200 Sonda szpiegowska 126 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia r…
-
Dnia 20-11-2017 00:44:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Virgo [HanysY] ________________________________________________ Mały transporter 3.200 Duży transporter 2.117 Lekki myśliwiec 360 Okręt wojenny 1.000 Recykler 1.192 Pancernik 241 Wyrzutnia rakiet 4.520 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po …
-
Taki tam mały "wypas" Teraz te 2 lamy z którymi leciałem nie dają mi spokoju...ale spoko jakoś przeżyję Dnia 19-11-2017 19:38:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SzczurekApst [Janusze] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.300 _________________________________________ Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.000 _________________________________________ Agresor AgentBrown [PUSH] _________________________…
-
Szczere SzO dla obrońcy, przypomniał sobie o flocie popijając whisky, podobnie jak ja lecąć na niego. Obiecaliśmy wypić za swoje zdrowie co uczyniłem z radośćią Dnia 19-11-2017 00:07:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca budzy [OGS] ________________________________________________ Mały transporter 3.503 Duży transporter 15.081 Lekki myśliwiec 12.428 Cięż…
-
Heh inni sobie latają GSami przez galę na floty...jeszcze inni w ogóle nie latają tylko floty przylatują do nich...a ja muszę się fatygować osobiście Obrońca zalogował po wlocie, nie odpisał na moją wiadomość gdzie życzyłem "szo" także NIE pozdrawiam i kij Ci w oko żeby nie napisać dosadniej Zebrał 15 recków złomu więc niech ma na odbudowę Dnia 17-11-2017 22:02:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 130.0…