Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 495.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
MASAKRA a myślałem że w tej grze już widziałem wszystko Draco podnosi poprzeczkę [ciach] --- Usunięto wulgarny cytat. 12.03.15 - Mati
-
Pierdyknięcie konkret Miazga wyszła przednia Dzięki za dobrą zabawę - miażdząca przewaga floty Spiele została zrównana do mniej więcej równego poziomu Jak już wcześniej wspomniałem starcie ACS raczej już nie do przebicia - przynajmniej do czasów UF Gratki nam AVE
-
Miro już nie gra na Vedze i raczej już tematu nie będzie prowadził. Ja nie mogę na to patrzeć jeżeli nie ma na prawdę nikogo chętnego to mogę wziąć to na siebie i ogarnę temat Jeżeli oczywiście reszta graczy nie ma nic przeciwko - jeżeli jest ktoś inny chętny to proszę pisać.
-
Temat ogólnie do zamknięcia i wywalenia nic już nie jest aktualne przydało by się żeby ktoś się tym zajął i ogarnął cały ten bajzel
-
Starcie konkret % robi wrażenie. utrata 5k Gsów musiała zaboleć - tym bardziej że w taki sposób Pozdro WIPy - ciśnijcie dalej
-
Dobra decyzja brachu I końcówka w pięknym stylu z polotem i finezją. Takie lubie! Powodzenia Don companiero!
-
Huehuehue "peszer" - zmiażdżyłeś mnie tym tekstem "graty i miłego klepana floty .odbudowy nie będzie i konta też." - ułłłaaa ... ale zaraz którego? tylko nie mów że wszystkich Twoich bo na uni zostanie z 1000 playerów Graty Cichacz "Dla mnie to, że Sander czy rufin czy inny sojusznik się nie wpisał też świadczy, że wiedzą, że to szwindel." Wręcz przeciwnie. Nie chcę tutaj popierać żadnej ze stron a wręcz odpowiedzieć obiektywnie - tylko winny się tłumaczy. Więc jak sumienie ma czyste to po co na…
-
Entro do niedawna mimo wszystko patrzyłem na ciebie obiektywnie i z uznaniem bo pokazałeś że latać coś tam potrafisz, masz swoje zdanie - jesteś zawięty i potrafisz dopiąć swego. Po tym starciu doszedłem do wniosku że masz obsesje na punkcie gry - patrząc na posty powyżej ośmielę wręcz określić to jako shizofrenia (pomijając już chamstwo i prostactwo które zaprezentowałeś) Cytat: „A ty Sebastian zaplacisz za to co tutaj powiedziales, gwarantuje Ci. Wczesniej czy pozniej, ja dobuduje taka flote z…
-
Nie wypada nie pogratulować Tym bardziej że Jajcuś spakowany Tym samym przebiłeś mój PB No ale nie ma nutki.... To ja wstawię za Ciebie Jarku W teledysku występują koksy ze Sp Z.o.o i specjalnie tańczą dla Osiela ...::: Nutka w rytmie ROMANIA :::...
-
Netka powodzenia w realu co by Cie nie kusiło by wrócić bo to ciężki nałóg do zwalczenia Pozdro