Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 495.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Posucha w okolicy więc czas zacząć się rozbijać Z pozdrowieniami dla znajomych Kobra [WarriorS] vs. kris72 [N S] ~ 1123.34% Agresor Kobra [WarriorS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 42.225 Krążownik 22.413 Pancernik 14.697 Ciężki myśliwiec 33 _________________________________________ Obrońca kris72 [N S] ________________________________________________ Mały transporter 60 Duży transporter 60 Lekki myśliwiec 30 Ciężki myśliwiec 30 Krążownik 30 Okręt wojenny 30 Sta…
-
A niech tam - dawno nic nie wstawiałem to wstawię Posucha w gali więc trzeba było się lekko porozbijać Z pozdrowieniami @ll Dnia 27-06-2017 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kobra [WarriorS] ________________________________________________ Duży transporter 2.196 Lekki myśliwiec 42.000 Pancernik 10.500 Mały transporter 14.000 Krążownik 21.000 _________________________________________ Obrońca freedom [PZL] ________________________________________________ Duży transporter 6.…
-
Lameriada Mimo UF ogólnie widzę bez zmian - pajaców dostatek Graty NIght stary Byku fajnie że jeszcze wam się chce tak trzymać! Pozdro i piątka od Wujka
-
obibok [WarriorS] vs. Esiek [MAFIA] ~ 8478.81%, obibok [WarriorS] vs. gladiator [FFUN] ~ 803.19%
PostGracioszki Mordeczko Klep pancuszki Pozdro i piątka od Wujka
-
Marmeliada lameriada Ehhh Kostek Kostek Ale taki plaskacz ma swoje plusy - lepiej motywuje Tydzień / dwa i się odkujesz Pozdro Ziom. Szturman - graty zysku i wyczucia
-
Jeżeli są chętni to bardzo proszę o przekazanie tematu. Jeżeli chodzi o aktualizacje to pojawiła się ona z dniem dzisiejszym.
-
Chętnych raczej nie ma Dawno mnie tu nie było. Jeśli już zostałem wywołany do tablicy to zabiorę się do aktualizacji - dziś z pewnością się pojawi Pozdrawiam nieustannie grających
-
Dzięki Schan za linka Coś pięknego Panowie po raz kolejny i na pewno nie ostatni daliście czadu No i największa flota na uni padła co było do przewidzenia po tym jak Spiele spasował Szkoda że wieloletnie dzieło ID i Spiele zostało zaprzepaszczone ale cóż zrobić. Duża flota to nie wszystko trzeba jeszcze mieć to coś Graty graty i jeszcze raz graty topcie w nowe latajki Pozdro
-
No to pięknie łupnęło Gratuluję przebicia naszego TOP1 ACS zysku co prawda nie ma ale % niezły Art SzO - wiem ze na pewno będzie
-
Piękne finezyjne starcie takie lubię najbardziej Graty dla ekipy złomującej i szacunek za wytrwałość przy klikaniu fali % i zysk całkiem fajny fun - bezcenny odpoczywajcie, spawajcie i dajcie coś jeszcze większego
-
Gratuluję starcia i czujności Spiele % godny i zysk jest. Feniu odpocznij i wracaj do nas - ze swojej strony deklaruję pomoc w odbudowie. Jeżeli zaś pozostaniesz przy swoim to wszystkiego dobrego - zbudować taką flotę i ustanowić tym sam TOP1 Solo to już coś i na pewno nie wstyd owocnie zaczął nam sie weekend nie ma co
-
Fajnie nam to weszło W sumie dla tego przeniosłem planetkę w tamte rewiry aby w końcu nam to siadło Dex życzę Ci SzO, niestety zgubiła Cię pewność siebie i rutyna bo nie raz nie dwa to tak stało Lot dosć ciekawy i ekstremalny z racji moich mocno ograniczonych możliwości manualnych ale opłaciło się Nam przetopu bo będzie co przetapiać Dzięki chłopaki za lot - fajnie było uczestniczyć z wami w kolejnym TOPowym starciu I mam nadzieję że będzie jeszcze okazja spotkać się w podobnym gronie Z pozdrowi…
-
Heh - Grubo Nie wypada nie pogratulować a więc graty TOP1 solo. Fakt daleko miałeś i złom dłuugo leżał ale zysk i tak jest. Obrońca z tego co wiem tym samym został wyleczony z nałogu a więc najlepszego.