Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 495.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
O kurczaki ale się opasłeś i tłuściochów przytuliłeś Masz co topić Gratz!
-
Bez głębszej historii, bez pozdrowień youtube.com/watch?v=xFrGuyw1V8s Kobra [B-S] vs. buszmen [Pioruny] ~ 1280.76% Dnia 19-08-2017 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca buszmen [Pioruny] ________________________________________________ Duży transporter 96 Lekki myśliwiec 3.721 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 11 Okręt wojenny 858 Recykler 471 Sonda szpie…
-
Graty, nakosiłeś tego. Na tego z PZL to w ostatnim czasie przepaliłem kilkadziesiąt galonów dexu a Tobie znów siadło biggrin.png Top w pancuszki bo dalej masz Lamko za mało beaten.gif
-
Cytat od Gladiator81: „razem nie pozdrowisz to pójdę na Quaoar i Cię złomnę biggrin.png evil.png ” Obi - nie pozdrawiaj go to może zgred polata jeszcze z nami
-
Pięknie To teraz swój notatnik muszę pokreślić Nagasiłeś tych gwiazdek całkiem sporo Graty! Top na nowe zabawki. Obrońcom odbudowy!
-
Takie tam kolejne przyobserwowane i złapane na fali Pozdro dla chłopaków z B-S i znajomych youtube.com/watch?v=nFBBD1Eim1E Kobra [B-S] vs. Vicegerent Oberon [USB] ~ 1291.02% Dnia 11-08-2017 20:48:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Krążownik 37.562 _________________________________________ Obrońca Vicegerent Oberon [USB] ________________________________________________ Mały transporter 1.784 Duży transporter 594 Lekki m…
-
Miodzio uwielbiam takie akcje w sumie dla takich akcji jak ta się w tą grę klika Szkoda że nie mogłem lecieć, ale cieszę się że coś tam zabezpieczyłem dla was towaru recami Pamiętam jak nie tak dawno temu na Vedze z Obim również pakowaliśmy flotę TOP1 w rece mega fun i te emocje przy ostatnich sekundach przed wlotem GRATY! Macie co topić w najbliższym czasie Lop SZO! No niestety ale spodziewałem że tak to się skończy jak tylko usłyszałem po której stronie stanąłeś - cóż... nie warto było
-
Obi się rozbija koniec świata myślałem Panie Majster że tylko po moonach latasz Suma sumarum kilka nowy sond szpiegowskich z tego wyklepiesz Ciśnij dalej grab i plądruj
-
Bang Bang Lecimy dalej Kolejne dwa stejki #7 Kobra [B-S] vs. Ryba I Tram [USB] ~ 1285.17% Dnia 05-08-2017 11:53:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Ryba I Tram [USB] ________________________________________________ Mały transporter 492 Duży transporter 611 Lekki myśliwiec 1.246 Krążownik 248 Okręt wojenny 943 Recykler 411 Sonda szpiegowska 305 Bombowiec …
-
Bang Bang lecimy dalej Starcie z typu wyłapane na fali Nie było łatwo telefonem wykręcić idealnego synchro ale udało się Obrońca pięknie pogratulował także szacuneczek przyjacielu i odbudowy życzę! Pozdrowienia dla chłopaków z soja W szczególności dla Obiego który nie pozwala mi się wyleczyć z tego nałogu youtube.com/watch?v=wTP2RUD_cL0 Kobra [B-S] vs. bartek 1988 ~ 927.39% Dnia 04-08-2017 18:07:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kobra [B-S] _____________________________________…
-
Nie wiem które to już mój lot z kolei na obrońcę W końcu siadło! Nie dość że wszedł atak to i dofarm i PZta w pełni udało się zebrać A nie było ławo bo lot przez prawie 150 US Nie raz obrońca się logował 3min przed wlotem, 1 minutę przed wlotem teraz przysnęło mu się chyba na dłużej A start floty + recy przez 150US do najtańszych nie należy - suma sumarum za ten przepalony dex dziś się odkułem i chyba wyszedłem na zero Obrońcy SzO! I do naSTępnego youtube.com/watch?v=fyaI4-5849w Kobra [B-S] vs.…
-
No i elegancko Lamko Miałem nosa że to padnie - na zdrowie Top na nowe puchy
-
Eh Lamko Przepięknie Grube lody kręcisz Top na nowe puszki
-
Już startując i lecąc przez całą galę nie liczyłem na zbyt wiele. Nie dość że nie obrońca nic nie podebrał z PZta to i ja nie zdążyłem dolecieć - PZ zniknął zaskakująco szybko Tak więc sobie SZO, obrońcy SZO i życzliwemu podbierającemu PZ (domyślam się komu ) - przetopu Dnia 25-07-2017 08:15:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 105.385 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca oofx…
-
Z pozdrowieniami i dedykacją dla nowych sojuszników Niestety obrońca zaraz po wlocie się lognął do tego brak turborecy sprawił że bilans wyszedł jak poniżej - nieco mizernie ale i tak nie jest źle Pójdzie w kolejny poziom impulsu by na przyszłość takich checy nie było Prependowi SzO Do naSTępnego! youtube.com/watch?v=zb6nn_H6i60 Kobra [B-S] vs. prepend [SITH] ~ 1507.09% Dnia 12-07-2017 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kobra [B-S] _________________________________________…
-
No i przepięknie! Graty! Top na puchy