Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 495.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No ładnie żeś naklepał tych pancy tak to już można grać naorane elegancko Ten z PZL to już naczelna puszówka - który to już raz? Nawet zmiana nicka nie pomogła Graty prezes! Graty
-
Graty zysk jest, lot bez niespodzianek więc elegancko Morduj dalej
-
Pięknie Lamko gdzie Ty to wszystko znajdujesz Morduj dalej!
-
Takie tam Niestety obrońca podzielił flotę i rozbił po 6 planetach Trochę więcej zachodu ale było pod nosem więc i koszty niewielkie. Sumaryczny zysk z obrońcy to około +175 kk. Plus bonusiki które wpadły w miedzyczasie Z pozdrowieniami dla znajomych Kobra [B-S] vs. koziucha [WwW] ~ 924.34% Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Krążownik 38.986 Pancernik 16.567 _________________________________________ Obrońca koziucha [WwW] ________________________________________…
-
Dobry! Czas powrócić po niewielkich turbulencjach Rewanżem tego nazwać nie można bo nie ten kaliber - na to jeszcze przyjdzie pora Obrońcy SzO - elegansio pogratulował, pozdróweczka leci! Z dedykacją dla B-S youtube.com/watch?v=iNxDj-i-yi8 Kobra [B-S] vs. hubii [SITH] ~ 1379.2% Dnia 03-09-2017 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Pancernik 14.332 _________________________________________ Obr…
-
Starcie miazga, starcie konkret Wyszło tłusto. Graty chłopaki, macie co przetapiać Ramek dobry chopok więc BSzO!
-
Heheheheh Padłem jak największy lamus rutyna rutyna rutyna - przeszło mi przez myśl, sprawdź astro, opóźnij ale mówię po co Niespodzianka konkret - tym bardziej że to pierwsza taka wtopa odkąd gram Graty Panowie! Przetapiajcie - bawcie się Mi łatwo przyszło to i łatwo poszło - pancuszki moje ulubione statki więc zapewne odbuduje Moja Żonka za to zachwycona że wtopiłem Niefartowny dzień zarówno dla mnie jak i naszej kochanej reprezentacji Ale cały czas uważałem i w dalszym ciągu to podtrzymuje - …
-
Dziś kolejne dwa starcia. Pierwsze siadło elegancko, obrońca 2 min później się lognął, zaczął podbierać złom ale za dużo nie podebrał - turborece zrobiły swoje Drugie starcie to lameriada jakich mało Tak to jest jak się skani z telefonu a później liczy na oko i puszcza na pałe bez Trashsima Nie dość że się rozbiłem to i recków x2 za mało puściłem, trzeba było dosyłać Także mocno naciągane ale procent się zgadza to i wstawiam nie róbcie tak jak ja Pozdrówka dla znajomych youtube.com/watch?v=8SbU…
-
Coś tam w w międzyczasie w weekend siadło Bez szału, fajerwerków, tłuściochów - zwykłe przyfarmienie bez polotu i finezji jak to ja Z pozdrowieniami dla B-S oraz starych i nowych znajomych youtube.com/watch?v=7jMlFXouPk8 Kobra [B-S] vs. rogufka [DSA] ~ 1494.2% Dnia 27-08-2017 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca rogufka [DSA] _______________________…
-
Na Warsacie nie grałem, od razu po UF z Vegą zakończyłem swoją grę więc nie jestem na czasie kto co. Jeżeli to prawda że flota zbudowana na pushu to zysk tutaj nie ma żadnego znaczenia - komentarze z tym związane są zbędne i śmieszne. Ważne jest to że weszło i cały władowany cash pushera poszedł... Graty Panowie % konkret - przeszliście Ogame - gratuluję! I jak widzę po właściwej stronie TAG zbudowanego przeze mnie i Obiego soja WARRIORS to serce się raduje I% kosmiczny,
-
#13 Kobra [B-S] vs. Slonczyk [Chlory] ~ 1547.78% #14 Kobra [B-S] vs. Mow co chcesz [OES] ~ 2393.08%
PostTakie tam, wypatrzone i złapane na fali Z pozdrowieniami dla znajomych youtube.com/watch?v=OQ4oaLUilBc Kobra [B-S] vs. Slonczyk [Chlory] ~ 1547.78% Dnia 25-08-2017 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Slonczyk [Chlory] ________________________________________________ Mały transporter 148 Duży transporter 413 Lekki myśliwiec 1.177 Ciężki myśliwiec 45…
-
Wypatrywane od kilku dni, w końcu weszło Z pozdrowieniami dla znajomych z Draco, Vegi i Quaoar Obrońcy SzO youtube.com/watch?v=Il8ZC3O64AU Kobra [B-S] vs. znudzonymilioner [USB] ~ 1902.68% Dnia 22-08-2017 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca znudzonymilioner [USB] ________________________________________________ Mały transporter 223 Duży transporter…
-
Następny co się opasł Tylko drażnią ludzi, moje farmingi wyglądają przy tym jak kupa Gratki
-
Stało i nie stoi Bez pozdrowień. youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE Kobra [B-S] vs. Jane Doe [PZL] ~ 1118.04% Dnia 20-08-2017 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Jane Doe [PZL] ________________________________________________ Mały transporter 125 Duży transporter 7.052 Lekki myśliwiec 58 Ciężki myśliwiec 38 Krążownik 11 Okręt wojenny …