Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 495.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak na Prezesa to skromnie Walnij coś grubszego jak tydzień temu a nie marmeliade odwalasz Ale gratki się należą, sam bym chętnie takie coś ograbił
-
Kuzwa źeś natłuk tego jak szalony Masz dobrą passe więc nie zwalniaj - skanuj, niszcz grab Graty
-
#29 Kobra [B-S] vs. Ryba I Tram ~ 1075.1% oraz #30 Kobra [B-S] vs. bobo2295 [Pioruny] ~ 3188.72%
PostTakie tam po krótkiej przerwie Posucha w okolicy jak siemasz. Jedne moony twarde nie chcą paść, drugie moony jak padną to na fali pusto Jedne faremki kasują konta, drugie uciekają na urlop trzecie uciekają przed dolotem Coś tam w końcu siadło to wstawię Tym razem bonusików nie będzie - wczoraj skasowałem całą skrzynkę z raportami Pozdro dla znajomych i sojka Kobra [B-S] vs. bobo2295 [Pioruny] ~ 3188.72% Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Krążownik 66.666 ______…
-
Raafi napisał na PW: "Gratki wyczucia. Dziś ogame przegrał z Lizbona i dobrym winem smile.png" Z tego wszystkiego zapomniałem życzyć obrońcy SzO! Co do priorytetów wyższych od Ogame też coś wiem Więc graty dobrego podejścia, pozdrówki lecą! Cytat od GHOST: „No to teraz bedziesz zajety kilka dni przetapianiem to moze nam coś zostawisz ” E tam - przy mojej obecnej konfiguracji stoczni i nanitów przetop takiej ilości zajmuje do kilku godzin także już dawno przetopione
-
W końcu trafiłem coś tłustszego Mało tego - Cerv zmienił barwy to myślę że można to uznać za rewanż na SITH za moje pance Z pozdrowieniami dla znajomych i sojuszników Procent i zysk dobry to i nutka będzie lepsza youtube.com/watch?v=jhdFe3evXpk Kobra [B-S] vs. Raafi [SITH] ~ 7338.58% Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Raafi [SITH] ________________________________________________ Mały transporter…
-
Takie tam okruchy jak to ja Pozdro dla B-S i znajomych youtube.com/watch?v=AKiVttFnqkY Kobra [B-S] vs. kurdak [USB] ~ 1265.89% Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca kurdak [USB] ________________________________________________ Mały transporter 706 Duży transporter 662 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 531 Okręt wojenny 400 Recykler 810 Sonda szpiegowska 260 Bombowiec 100 Niszczyc…
-
Z pozdrowieniami dla sojuszników i znajomych youtube.com/watch?v=j-fWDrZSiZs Kobra [B-S] vs. Dragon Lord [Jedi] ~ 1074.94% Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca Dragon Lord [Jedi] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Lekki myśliwiec 713 Okręt wojenny 627 Recykler 133 Sonda szpiegowska 310 Bombowiec 234 Niszczyciel 127 Pancernik 257 ________________________________…
-
Z pozdrowieniami dla znajomych i B-Siaków youtube.com/watch?v=cefmnYeZe3Q Kobra [B-S] vs. palladyn [J4F] ~ 1779.54% Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 137.188 Pancernik 21.749 Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca palladyn [J4F] ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 497 Lekki myśliwiec 4 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 41 Okręt wojenny 400 Recykler 400 Sonda szpiegowska 187…
-
Ło matko! Żeś nastukał tego jak dzięcioł Ładny wór Kuźwa to ja już wiem czemu jeden mi zzieleniał a drugi zapiął urlop Zastanawiałem się kto mnie ubiegł a tu proszę Graty!