Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 746.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Manchester United

dragonartur - - Piłka Nożna

Masz rację. Nie ma trofeów > zawodnicy odchodzą, a dlaczego odchodzą? bo nie ma trofeów, w sumie ciężko powiedzieć co jest przyczyną ale zapewne jest to kasiorka, bo inaczej połowa graczy która przez ostatnich 7 lat odeszła pewnie by została. Ostatni wygrany mecz AFC nad United? 1 May 2011.

• Arsenal Londyn

Pojawiły się pogłoski, że Ale x trochę psuł atmosferę w szatni, informuje o tym gość, który ma wtyki w AFC, więc źródło jest pewne. Według mnie jeśli ściągniemy Capoue lub M'Ville to sprzedaż Songa wyjdzie nam na dobre. Brakowało nam typowego DM'a czyszczącego pole, bo Ani Song ani tym bardziej Arteta takimi nie są, więc jeśli ściągniemy kogoś z tej dwójki to będzie świetnie

• Manchester United

No ale zobacz też w jakiej byli formie np tacy piłkarze jak Arshavin, który biegał (chodził) z nadwago i Rosa, który wtedy wrócił po kontuzji. W tym meczu najbardziej dała ciała formacja obronna, gdzie 3 z nich grało i gra nadal na poziomie Ekstraklasa. Do tego Arsenal grał w osłabieniu od bodajże 70 minuty. Ale nie ma co rozpamiętywać tego meczu (szczególnie w moim przypadku ) był to pewnie najgorszy mecz AW przez te 16 lat.

• Arsenal Londyn

Mecz bez historii, niby Arsenal cisnął ale mało z tego wynikało. Poza jedną, dwoma dogodnymi okazjami nic ciekawego się nie wydarzyło. Co do transferu Songa no to cóż, jakoś żalu do niego nie mam, poszedł do prawdopodobnie najlepszej drużyny na świecie w tym momencie, strasznie zdenerwował mnie za to Wenger, co on sobie robi sklep z piłkarzami po promocyjnej cenie? 19 mln za takiego piłkarza? Przecież on był jedną z naszych ważniejszych postaci w minionym sezonie. Szkoda, że już nie zobaczę tego…

• Arsenal Londyn

Cytat od ^Zaborca63^: „Cytat od dragonartur: „Cytat: „Było coś co go ewidentnie ciągnęło do MU. Być może widmo pracy bądź co bądź z legendą trenerską? ” A do tej pory to niby z kim pracował? Z trenerem w jego wieku jak to było z Chelsea? Nie od dziś wiadomo, że United potrafi sypnąć kaską najlepszym tego dowodem jest tez fakt, że mało zawodników z United odchodzi, ponieważ United zawsze jest w stanie podnieśc wynagrodzenie.” Mówisz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia. Jeśli uważasz, że w U…

• Manchester United

Cytat od ^Zaborca63^: „Cytat od dragonartur: „Cytat: „grają futbol lepszy od zwykłych drużyn” "Nie wydaje mnie sie"” Bardzo obszerna wypowiedź udokumentowana świetny argumentami. Wystarczy spojrzeć na tabelę przez ostatnie lata i zobaczyć kto w niej góruje. Odpowiedź sama się nasuwa - tak United gra lepszy football od zwykłych drużyn. Jeśli ktoś tego nie widzi to jest kompletnym ignorantem.” Czytając lepsza miałem na myśli raczej efektowna niż efektywna, bo co jak co ale tego pierwszego United c…

• Arsenal Londyn

Cytat: „Było coś co go ewidentnie ciągnęło do MU. Być może widmo pracy bądź co bądź z legendą trenerską? ” A do tej pory to niby z kim pracował? Z trenerem w jego wieku jak to było z Chelsea? Nie od dziś wiadomo, że United potrafi sypnąć kaską najlepszym tego dowodem jest tez fakt, że mało zawodników z United odchodzi, ponieważ United zawsze jest w stanie podnieśc wynagrodzenie.

• Manchester United

Cytat: „grają futbol lepszy od zwykłych drużyn” "Nie wydaje mnie sie"

• Arsenal Londyn

Geologist -> Wypraszam sobie nazywanie mnie chłopczykiem, bo już ten okres mam za sobą, a słowa Farselona używam nawet w obecności moich znajomych, którzy są kibicami FCB i jakoś z tego powodu nie robią problemu, tak samo jak mi nie przeszkadza jak ktoś używa np określenia Kanonierzy-frajerzy. Trzeba mieć dystans do siebie i do niektórych ludzi. Zaborca -> Za pół roku będziemy w tym temacie pisali o tym, że Giroud był jednym z lepszych transferów w PL w tym okienku, zobaczysz Myślę, że Wenger mó…

• Arsenal Londyn

Sprzedanie Robina to dobry pomysł ale fakt, że poszedł do United, jednego z największych wrogów to już coś za co go kibice znienawidzą do końca jego kariery. Nigdy nie wzmacnialiśmy rywali z United.... Robin ławeczka w United czeka Robin u are cunt u are cunt nanananannana Giroud, Cazorla przychodzą i odchodzi Robin Cunt Persie, więc okienko chyba jak najbardziej na plus. Jest jeszcze Poldi ale jakoś w ten transfer nie wierzę, niby się coś mówi o transferze Songa do Farsy ale jakoś w to nie wier…

• Manchester United

Cytat: „stawiałbym na piłkarza przesiąkniętego piłką starego kontynentu - Eriksen, Modric, od biedy Moutinho, Cabaye, Fellaini ;)” Tak jak mówił Zaborca Yohan w tym momencie jest "za cienki w uszach: by grać w takim klubie jak United, a Fellaini to raczej typ wysokiego dobrze zbudowanego gościa czyli raczej typowego DM'a w ofensywie nie idzie mu zbyt dobrze. Eriksen w Ajaxie w poprzednim sezonie grał bardzo fajnie, lecz słabo się prezentował na Euro ale wiadomo, że w kadrze gra sie te 3 mecze na…

• Cytat od LogicaUs: „Ktoś orientujący się w wewnętrznej sytuacji związku mógłby napisać jak rozłożą się głosy przy kandydaturach Lato, Kręciny i Czarneckiego. W optymistycznej wersji elektorat leśnych dziadów rozrywa się na kilku kandydatów i Boniek zbierający głosy postępowców wygrywa wybory.” weszlo.com/news/11051-Podzial_…y_miesiace_przed_wyborami Tutaj masz mniej więcej rozpisane jak to wygląda.

• Czarnecki wygra 1!!11!!!oneoneone

• Arsenal Londyn

M'Villa jako typowy DM, Songa przesunąć bardziej do przody jako rozgrywającego (choć ja go na tej pozycji mimo wszystko nie widzę, chociaż miał bodajże 12 asyst w poprzednim sezonie) No i Wilshere jako CAM i środeczek wygląda bardzo milusio.

• Arsenal Londyn

Gdyby Arsenal pierwsze 10 meczów w poprzednim sezonie grał w takim składzie i z taką formą jak 10 ostatnich to myślę, że Arsenal walczyłby o mistrzostwo do ostatniej kolejki, niestety pierwszych kilka meczów było nieudane, Arsenal znajdował się nawet na 17 miejscu, szkoda, bo gdyby Kanonierzy prezentowali równą forme cały sezon to nikt nie wie jakby się to potoczyło. Standardowo mam nadzieję, ze następny sezon będzie lepszy

• Arsenal Londyn

No bo wyrzucanie pieniedzy w błoto to nie jest jego zwyczaj. Ale gadanie, ze Wenger kupuje zawodników tylko wtedy kiedy ich potrzebuje jest kłamstwem i to dużym.

• Arsenal Londyn

Założyłem się z kumplem o zgrzewkę, że Robin zostanie i innej możliwości jak podpisanie przez niego kontraktu nie widzę. [quoteWenger raczej nie kupuje zawodników jeśli ich nie potrzebuje.][/quote] Gadasz głupoty. Zobaczymy jak się Oli spisze w okresie przygotowawczym, jak widać Wenger nauczony doświadczeniami z poprzedniego sezonu stara się kupować najważneijszych zawodników przez rozpoczęciem okresu przygotowawczego. Martwi trochę sytuacja w zarządzie, bo Usmanov mówi, że jak nikt nie chce go …

• Z każdym kolejnym wywiadem udzielanym przez Smudę uważam go za większego idiotę. Kto oglądał dzisiejsze wywiady w Polsat News i TVP ten wie o co chodzi. Szkolenie to bardzo ważna kwestia, budowanie samych orlików nic nie da, bo na nich gra młodzież w celach towarzyskich i czysto rekreacyjnych (w tym ja^^) a treningów dla młodych. Sam znam młodego fajnego chłopaka lat może 14 lub 15, który ma NIESAMOWITE umiejętności, trochę taki typ CR7, czyli dąży do doskonałości, niestety fakt, że pochodzi z b…

• Cytat od Thorgoth: „@dragonartur dla mnie to czy jakiś zawodnik jest dobry w kontekście mistrzowskiego turnieju można zweryfikować sprawdzając czy mieści się w szerokim top zawodników na swoją pozycje w Europie. Którzy nasi zawodnicy są na tyle dobrzy, aby się do tego top załapać? Wojtuś Szczęsny i trio z Dortmundu. I koniec. Rybus? On gra w lidze rosyjskiej, w drużynie która broni się przed spadkiem. Nasze kebaby też nie grają w Galacie ani w Fenerbahce a gdyby były dobre to tam właśnie by grał…

• Thorgoth Otóż jak dla mnie indywidualności mamy lepsze. Mówiąc obrońcy, czy też pomocnicy nie miałem na myśli wszystkich. Wasyl i Perquis zagrali na tym turnieju jak dla mnie dobrze, więc nie wiem skąd to zdziwienie. Lewa strona jaka jest każdy wie. Co do pomocy to miałem na myśli Grosickiego, Kubę, może Rybusa, obiecującego Wolskiego, Polański od czasu do czasu też potrafi zagrać dobry mecz ale jednak na 10 meczów tylko jeden ma udany. A skoro wiesz jak sobie Rybus radzi gdzieś na zadupiu lub G…