Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 741-746 z 746.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• (Miejsce z 1.490) u44 w ostatnim czasie przybylo 200 kont ale od 1490 do 1000 to goscie rozdajacy reklamy znickami ''jkjfghfdkj"

• (Miejsce z 1.326) u44 Jak tak patrze to chyba nam zazdroscicie ;/

• Cytat od ciap: „Niemcy - 18 rekordów Polska - 18 rekordów mamy top3 ! ;)” Przegonimy ich zaraz sobie walne 150k pancow:)

• Cytat od Nevski: „Z nowym ogame nie wszystko wyświetla poprawnie Jak wklejam pojedynczy raport jest ok ale jak wszytskie na raz wychodzi kaszana :(” Pewnie projekt stworzony przez Joop'a nie dziala na nowa wersje ogame.... Znajac Joop'a zaraz cos wykombinuje;] Apropos jeszcze sie tu nie wypowiadalem. Jak dla mnie to Musze sie przyznac ze kilka dni temu to sciagnelem (sciaglem:)) jakos tak wypadlo:) ale dziala znakomicie 5/5

• Arsenal Londyn

dragonartur - - Piłka Nożna

Moze zle mnie zrozumiales nie mowie ze to sa slabe wyniki ale ja jako FAN arsenalu chcialbym od nich troche wiecej, wiem ze wydaje sie to smiesze.... nie interesuje mnie ze ktos zapomnie o henrym. Ja bede go zawsze pamietal :0 byl dl amnie wzorem;P

• Arsenal Londyn

dragonartur - - Piłka Nożna

Gdy z Arsenalu odeszli wielcy pilkarze ( Henry, Ljungberg, Pires, Lehman ) to zaczeli grac slabiej ale tez doslzi bardzo daleko. Moim zdaniem Henry pozostanie najwiekszym pilkarzem Arsenalu gra swietnie:) Teraz maja wielu mlodych a zarazem utalentowanych pilkarzy gdy beda dobrze prowadzeni napewno beda dobrze grali AVE ARSENAL AVE Henry