Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 746.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
PostNiech sie Legia cieszy, że Arsenal grał drugim składem i to na 60/70% Brak fabregasa, Denilsona Van Persiego, Arszavina, Ramsey'a, Songa i Benndtnera czyli tych co zazwyczaj graja w pierwszym składzie. Obrona ARsenalu pozostawia wiele do zyczenia. Przydałby się Jeden a dobry bramkarz bo Fabiański i Szczęsny za słabi a Mannone tez mnie nei zachwycał w poprzednim sezonie.
-
TS Wisła Kraków.
PostRedyplomowany Chyba rozmawiamy o czymś całkowicie innym. Jeżeli awansujemy do LM co kilkanaście lat to Ty to uważasz za sukces? W zasadzie awans klubu do LM z z polskiej Ligi, która jest za Azerbejdżanem, Kazachstanem, Wyspami Owczymi, Rumunia czy Mołdawią to można uznać za sukces. Cytat: „Może być inacze, dlaczego? Bo korupcja w polskiej piłce jest regularnie eliminowana.” Na prawdę jesteś taki naiwny? Ciągle myślisz, że w korupcje było zamieszanych tych 300 osób? Gratulacja za optymizm Cytat: …
-
TS Wisła Kraków.
PostPolska piłka jest na dnie od dawna. Powoli zakopujemy się mułem i ciężko będzie się odkopać Jeżeli nasze klubu przegrywają dwa razy u siebie z klubami z Azerbejdżanu to szkoda słów. Wstyd mi za polskie kluby i tyle. Kompromitacja, klęska, blamaż
-
Real Madryt
PostNie jestem kibicem Realu i nigdy byłem ani nie będę no ale trzeba przyznać, że Raul to legenda Realu jak i hiszpańskiej piłki. Już lepiej, żeby zakończył karierę niż włóczył się po innych klubach. Piękna kariera. Nie darzę go moją sympatią ale szacunek mam dla tego piłkarza wielki.
-
Legia Warszawa
PostCytat: „W sobotę 7 sierpnia na otwarcie nowego stadionu przy ul. Łazienkowskiej 3 Legia Warszawa zmierzy się z Arsenalem Londyn. Rywal warszawskiego zespołu zaanonsował wstępną kadrę na to spotkanie. Znaleźli się w niej m.in. Łukasz Fabiański, Manuel Almunia, Laurent Koscielny, Andriej Arszawin, Tomas Rosicky, Samir Nasri, Theo Walcott i Maroune Chamakh. ” Szkoda, że nie ma Fabregasa i Van persiego, bo to oni nadają rytm grze kanonierom. Oczywiście Arsenal wygra Mam nadzieje, że zobaczymy Arsena…
-
Arsenal Londyn
PostTrzeba odświeżyć Podobno Real zaproponował Arsenalowi z Fabregasa 50 milionów Euro. Najgrosze co może się stać to sprzedaż Cesca a tym bardziej do Realu. W Realu by się zmarnował. Myśle, że w Barcy też. Bo byłby zmiennikiem Iniesty albo Xaviego. W Arsenalu czuje się świetnie a gra jeszcze lepiej:) Sol Cambell w ciągu 24 godzin powinien podpisać kontrakt z Newcastle.Był dobrym stoperem z doswiadczeniem. Wygląda na to, że na bramce nie będzie grał ani Almunia ani Fabiański czy Szczęsny. Wenger ma …
-
Legia Warszawa
Post11 lipca Legia gra w Sieniawie czyli moim rodzinnym mieście heh moja drużyna gra w okręgówce i tak znany klub jakim jest Legia zgodziła sie przyjechać na 50-lecie klubu a zarazem otworzenie "kompleksu" sportowego. Dla naszej okolicy bedzie to nie lada gratka byc na takim meczu Oczywiście Sokół rozgromi Legie
-
Manchester United
PostCytat od Ka0: „Cytat od Cezarcfc: „z Premier League najlepszej ligi świat” oj troszke przesadziles... np Bundesliga jest ciekawsza” hehe ale sie usmialem
-
Manchester United
PostNie lubie Manchester i zyczylem im jak najgorzej Wielu z was by mnie oplulo skopalo itp:P ale trudno o gustach si nie duskutuje:) Dobrze ze dziadek Ferguson zostal pokonany Ladne bramkm Szczegolnie 2 Naniego i Olica i Robbena
-
Arsenal Londyn
PostHmm.. szkoda ale trafic na Bracelone to byl pech, nie mowiac juz zeby wgrac rywalizacje Nie wypowiem sie na temat meczu bogo nie ogladalem ale UZNANIE dla Messiego za 4 bramki
-
Arsenal Londyn
PostCytat od bacamody: „Zaborca tak nie znam sie na pilce xD Gram od ponad 10 lat xD a od ponad roku sedziuje xD nie znam sie wogole xD Pimp a to zagrali dobrze wg ciebie tak?? xD gdyby nie odrobina szczescia ktorego mieli az za duzo w pierwszej polowie do schodza do szatni z wynikiem 4:0 i nie maja nic do powiedzenia xD a co do kontuzji to ci powiem ze jak by byl abidal to pierwszej bramki by napewno nie bylo xD:P bo jest szybszy od maxwella i lepszy:) a nie mowie co by sie dzialo z arsenalem jakby…
-
Arsenal Londyn
PostBarcolona 70 minut zagrala chyba najlepsze w tej edycji LM. arsenal coz w pierwszej polowie nie grali nic....:/ Ale jezeli w bramce jest Almunia.. to ciezko bramke strzelic Piekny mecz duzo okazji bramkowych wkonsu graly dwie najlepiej grajace druzyny jak dla mnie:) Arsenal pierwsza czesc meczu gral zbyt nerwowa caly czas do przodu nic nie msleli. Ale ostatnie 20/15 minut to byla gra Arsenalu na jaka nas przyzwyczaili:) Wallcot zagrl piekny mecz duzo wniosl do gry. Szkoda Arszawina bo on spokojn…
-
Arsenal Londyn
PostLosowanie dla Arsenalu niebzyt udane bo graja z bercelona;/ Ale w 100% licze na arsenal!
-
Real Madryt
PostCytat od Yamato Damashi: „Cytat od dragonartur: „Nie wiem czemu poruszyles temat symulowania :)” Myślałem, że to masz na myśli mówiąc, że nie lubisz go za jego zachowanie na boisku.” Moze i tak...;D Symolowac bedzie kazdy pilkarz do konca pilki nozej i tego nikt nie zmieni. Czasem podczas akcji 100% wywalaja sie spodziewajac sie karnego.... Cris takze symuluje jak kazdy. Czasem denerwuje mnie jego zachowanie po strzelonej bramce czy wtedy gdy mu np trick nie wyjdzie. Takze jego wywiady pozostawi…
-
Real Madryt
PostCytat od SeV: „Powód dla którego CR9 jest wyśmiewany jest prosty - Zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej. Jest to bezapelacyjnie najlepszy piłkarz ostatnich lat - błyszczy w każdym meczu.” Nie lubie crisa i tyle nie zazdroszcze mu niczego oprocz kasiorki i tych lasek ktore sobie moze kupic na jeda nocke:) Cytat: „ dragonartur: Dużo osób zachowuje sie jak oni. Niestety symulowanie stało się nieodłączną częścią piłki nożnej. Nawet tacy zawodnicy jak Iniesta, Xavi, Rooney w sytuacjach be…
-
Real Madryt
PostCytat od Yamato Damashi: „Duże słowo jak na kogoś kogo nie znasz, nigdy nie zamieniłeś z nim słowa. Ja widziałem jak płacze Rio Ferdinand, Terry, reprezentanci Argentyny po którymś meczu. Z nich nie szydzą, dziwne.” Chyba nie zrozumiales mojej wypowiedzi. Nie lubie ich za zachowywanie sie na boisku za to co robia poza nim itp. Chyba nie musze ich zac osobiscie aby napisac to co o nich sadze:) Przyznam im ze graja ladnie efkotownie ale ich nie lubie:) Slowa moze i mocne napisalem ale wyrazilem sw…
-
Real Madryt
PostPłacz Ronaldo jest przereklamowany Niech tam placze ja go nie lubie nie nawidze i tyle na jego temat Wkurza mnie jego zachowanie na boisku i poza nim tak samo jak Ronaldinho wtedy gdy gral w Barcelonie:) Musze przyznac ze graja pieknie ale ich nienawidze
-
Real Madryt
PostJasne ze ronaldo plakal jakzeby inaczej
-
Arsenal Londyn
PostCytat od **PIMP**: „Cytat od bacamody: „no zobaczymy na kogo teraz arsenal trafi:) bo jednak porto to jeden ze slabszych rywali byl...” na ta chwile kazda druzyna w LM powinna sie obawiac Arsenalu . Moze i w lidze angielskiej uda im sie zdobyc mistrzostwo?” Jak smiesz zadawac tak glupie pytania xD Jasne ze wygraja