Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 105.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• board.de.ogame.gameforge.com/b…us-startet-am-12-10-2015/ Niemcy maja x2 flota, x5 ekonomia. Moze nastepne unii x10 flota x1 eko zeby bylo ciekawiej i w sekunde deu stracic.

• art olewa temat, a 11 niebedzie 6.0.5 wiec nie klamali:d

• Art, DLaczego uni bedzie miec koniguracje x4 flota i x2 eko a nie x4 eko i x2 flota? bo tej ktora bedzie na nowym nikt nie podawal.

• PCytat od Art: „Nowe Uni już niedługo. W przeciągu kilku tygodni. Kolejna nazwa, to bodajże Japetus Nie ma planów na rozpoczęcie nowego uni z wersją 6.0” Prosilbym o ankiete ne ogame pl na rename tego japetus na japa/jape, tzn jest to skrotem tego:)

• 50 gal po 100 ukladow da tyle, ze czesc gornikow sie dobrze ukryje na universum, pozatym to byla opcja jak ogame mialo duzo graczy. Flota x3 byla ostatnio, a przy przyspieszonej budowie recyklerow x2 flota da mniej czasu na antyrecki.

• pisales o antaresie, ja pisze zeby podobnie zorganizowac, tylko ze od poczatku unii spada do danych wartosci, ktore do konca unii beda, czyli unii sie zacznie z predkosciami x5 flota, x8 eko, a po miesiacu osiagnie x2 flota x4 eko, a takiego unii jeszcze njie bylo, ktore zwalnia, bo wiecej niz 5x nikt nie bedzie gral, a tylko z wolna flota bedzie do otwarcia universum. wiec start: flota x5 eko: x8 koniec po miesiacu: flota x2 eko x4 wec koncowe parametry bylyby x2,x4 a my mamy przez miesiac szyb…

• flota z x5 do x2 co tydzien o 1 predkosc spadek, eko z x8 do x4 spadek, szybki rozwoj, a potem gramy normalnie. Pozatym im szybsze unii tym wiecej anty pojdzie, zeby odskoczyc na starcie.

• SZybkie dziala wprowadzaja urozmaicenie floty, inaczej wszyscy klepaliby statki ktore sa najtansze.

• Dawno universum x2 flota x4 eko nie bylo, bez mieszania predkosci floty i ekonomii, a standartowe nawet bylo. x1 x4 bylo ostatnio kilka rfazy,m a zwiekszonej predkosci o x2 nie bylo dawno, a sam czekam na takie uni.

• Nie ma wiad w grze - nie ma spamu na pw z placze + ktos pisal ze da sie grafike wlaczyc, do tego pisali ze naprawione. Jak sie da atakowac skanowac i mozna skanowac moony mi to wystarczy. Czesto sam sobie wpisuje statki jak sa wieksze bitwy, wiec co za problem? ktos za wygodny jest i nie umie cyferek wpisywac? RW mnie tylko bilans inhteresuje, a farmingi kilku procentowo ktore wy nazywacie ST nie interesuja mnie, a dopiero jak zabawa sie zacznie moga czytelne raporty dopiero dac.

• Cytat od Drakensang: „Jaga pograj sobie na uni z serii 6xx, na których jest 6.02 i ja od kilku dni nie mam tam problemów poza jednym bugiem, który się dwa razy pojawił i teraz próbuje go wywołać ponownie, żeby zobaczyć co nie działa.” Na 6 ma byc skanowanie moonow oraz czat ingame, wiec tym bardziej ta wersje wprowadzic mimo bledow.

• Cytat od Virus: „Cytat od Drakensang: „eko 4, flota 2, 50% złomu, 8k anty, +25 pól, 7 gal i brak ACS i wersja 6.02, która jest już w miarę stabilna.” Szanuje i popieram.” Z ACS podstawa albo top 1 nie zlomowalny. Szybsze recki, ale nie złom w wc, 4x eko szybki rozwoj unii. 50% maks, zeby nie oplacalo sie za bardzo latac po satkach i trzeba bylo minimalnie wlozyc wysilek w zlom, a nie na wszystkim miec plus.

• S&D - wątek dyskusyjny

u66juras - - Seek & Destroy

lol, widac ze idziesz sie rozbijac do S&D byle aktywiste miec. Ograniczenie tej nagrody, bo S&D najlepszy zlomiarz i najlepsza druzyna powinny byc najlepsze nagrody, a nie ta oferma, ktora rozbija flote, byle miec badanie. To tak jakbys za 1 miejsce podczas sezonu skokow narciaskich dal zwyciezcy 100 tysiecy zloty, a temu kto najczesciej skakal dal 1 mln. ALe wiem ze niektorzy sa za tepi zeby rozroznic roznice miedzy ograniczeniem a likwidacja, wiec nie ma co sie klocic w sumie bo sie nie przega…

• S&D - wątek dyskusyjny

u66juras - - Seek & Destroy

Głównie rozbijanie sie na 0 jest dla aktywisty, bo robi mase nisko procentowych raportów. Aktywiste ograniczyc tylko do komputerowej i napedow, i problem rozbijania sie byle astrofizyke dostac jest rozwiazany i mozna zdjac próg procentowy nagrody.

• Zawsze byl taki temat ze takich rzevzy nie wprowadza.

• Atak gs jest tylko potrzebny na walkach gs vs gs, reszta walk licza sie tylko szybkie dziala, pozatym GS to najmocniejsza jednostka, wiec nic nie moze go kontrowac, wiec dzialo grawitonowe nie ma racji bytu. ksiezyce ktos napisal ze to pomysl do kitu, promuje multikonta, bo kto grajac normalnie majac 6 slotow do zawalenia i na x1 z 8h najszybciej lotu 1s dalej bedzie slal 18 fal zeby padl ksiezyc oraz 2 kolejne, ktory moze nie pasc? Zamiast tego powinno sie bezwglednie ogladac na gsowki w starci…

• A może Art przepchniesz pomysl, nad rozpoczeciem gry po rejestracji od rozwinietej planety z iloscia pól np. 220 i eko powiedzmy o wartosci 10k pkt czyli np. infrastruktura 22 kopalnia metalu 18 kopalnia krysztalu 18 ekstraktor deuteru 25 elektrownia sloneczna magazyny po 8,8,8 poziom Mało kto chce od 0 zaczynaćm od razu grać mozna i robic badania, a gameforge ma zysk poniewaz magazyny sa rozwiniete i gracze od razu moga kupic duze ilosci surowca i przeklikiwac badania, a reszta graczy jedzie od…

• to x1 flota 30% debri 4x eko zeby GF moglo zarobic a ekonomki nie byly farmami i top z anty zrobic.

• x5 flota 70% debris x1 wydobycie?

• ba 70% zlomu rozbijajac sie nawet na top 1 forka macie zysk jesli recyklery macie, czyli jest do pocisniecia.