Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od kolo rozbujnik: „Gratulancie złoma, już ostatnio stwierdziłem że obrońca się jakoś rozkręcił w 7G, ale został utemperowany. Widzę nadal na upartego stawia flotę i wychodzi na to samo co ostatnio; czyli w reckach. No ale gdyby nie to to ten dział by świecił pustkami. Obrońcy inwestycji w domki. ” O czym Ty smarujesz człowiek? Przecież to flota z ekspedycji... No chyba, że dla Ciebie trampki to flota bojowa no to fakt buduje flotę i będzie złomował dalej na ekspedycjach. Graty atakierowi …
4 ST na dwóch osobach - rzeczywiście przytrafiło się tak jak każdemu może się to zdarzyć, nie przesadzaj poszukaj wcześniej... Anonymous jak i kilku innych flociarzy też lądowało w reckach i to kilkukrotnie w małym odstępie czasu o niczym to jednak nie świadczy (popatrz na Maximusa), no może o tym, że byli bardziej zmęczeni i wcześniej się usnęło - życie... Jak już ktoś kiedyś napisał Ogame to gra błędów i każdy je popełnia z tych czy innych powodów (oprócz Królika xD) Oczywiście graty wyczucia …
Cytat od 7ucky: „Większość ma gdzieś ta wojne ale jeśli atakującego podnieca wojna z ekonomami to niech rusza skórka dalej. Swojego skilla i tak już pokazał ☺ ” Nie świruj, przecież macie w sojuszu floty żeby maxia porobić, chyba że już pouciekały.
Wszędzie się chyba taki znajduje, albo to może jedna osoba Cisnij Werka inwestuj w sondy , atakującemu oczywiście szybkiej odbudowy. Twój ulubiony kierownik
Cytat od Terry: „ Panie @MorningStar nie obrastaj tak w piorka bo przykitrac sie na lotce i kampic caly dzien kazdy potrafi, troszke flotki zbudowales to polataj nia, poczujesz taki dreszczyk adrenaliny jak buczer i ryczy. Graty. ” Bez urazy, ale Tobie to się nawet czytać nie chce albo tak specjalnie?
Szacun Maximus za dystans do gry. Rosół bogatemu to i byk się ocieli masakryczny fart i jaja jak berety. Nigdy nie widziałem takiego starcia, wręcz odwrotnie.
Myślałem, że Relek przefarmil Rosoła Hehe ale żart... Miłego przetopu, podejrzewam, że ten % jest satysfakcjonujący porównywalnie z rekordem solo xD Szo Relek