Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-39 z 39.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Za Kurtem może nie przepadam - leciał kiedyś na mój bunkier 7500 kr plus kilka setek czegoś innego, z prognozowanym zyskiem na poziomie 5 kk o ile zbierze złom bo na planecie nie było prawie nic, natomiast w życiu nie dałbym kasy po to żeby kogoś zezłomować, dla mnie robią tak największe fajtłapy. Niestety ta gra jest właśnie po to robiona aby mający kasę mogli sobie i innym coś udowadniać dając się przy tym r... w d... w dodatku nieświadomie :). Zgodzę się też po części z kimś kto stwierdził że…
-
Cała Yakooza luuubi chlać Gdy jest nachlana musi spać Kiedy Yakooza nachlany Pindoli jak rozjechany Statków nie widzi w oddali Rrakiety na oślep wali Na szczęście jest jeden Frujek Który burdelu pilnuje A reszta cicho szaaaaa A a a koteczki dwa....jak to mawia Bell - spadłem z krzesła ! GRATY FRee we LOve You
-
Wspaniale się znowu zobaczyć w tym miejscu - niby tylko sondy analne ale zrobiły połowę roboty - z dedykacjami dla Bella :P. Graty Free i jakbyś znowu potrzebował pomocy wal śmiało....
-
Fajnie że komuś chce się latać - czasem jakiś skan mi się trafi od Maratończyka - mnie się jeszcze nie chce więc póki co doceniam i gratuluję :).
-
Dobrze że jeszcze wszyscy nie wyginęli Kilka razy chciałem sobie znowu zagrać dla zabawy ale zazwyczaj informacja o nowym koncie posyłają mi kilka dni po otwarciu. Graty starcia - i mam nadzieję że uni zostanie zdominowane tak jak na mizarze. Ku chwale Yakoozy
-
Miło jest co jakiś czas o poranku z łóżka wstać na gg miga wiadomość miliony statków wtopiono... Tak już wiele lat się dzieje Cwaniaki padają Yakooza szaleje ! Cudowne starcie ! Ku chwale Yakoozy !!!
-
Nie jadam popkornu - rzygam od samego zapachu - ale Wy się nim delektujecie dlatego przyniosłem a narzygane i tak zawsze wszędzie jest BEZ DWÓCH ZDAŃ - NAJMOCNIEJSZA AKCJA JAKĄ MIAŁEM PRZYJEMNOŚĆ OGLĄDAĆ NA WSZYSTKICH UNI NA JAKICH GRAŁEM - OGROMNE GRATY SKŁADAM - BYĆ MOŻE NAWET NASTĘPNYM RAZEM POZMYWAM ALBO WYRZUCĘ ŚMIECI ALBO COŚ - mam nadzieję że nie ostatnia ! Ku chwale Yakoozy !!!
-
Niby bunkier ale prace przygotowawcze przeprowadzone wzorowo - akcja wielce ożywiająca a procent bardzo przyzwoity Graty Ciućmoki Ku chwale Yakoozy !
-
Grać mi się nie chce wpisywać też, ale co by nie było - dla takiego procentu warto się przełamać Graty ogromnych chęci i jeszcze większych możliwości - bo celów już drastycznie mało. Dotknęły mnie nawet osobiście pierwsze objawy kanibalizmu - więc na wszelki wypadek wdrożyłem bardziej rygorystyczne algorytmy ochronne, żeby który sojusznik przypadkiem mojej głównej floty nie zaatakował - Na okres wakacyjny gameforge powinno wszystkim urlopy wbijać. Pozdrawiam
-
Piękne przywitanie i ja akurat nie narzekam że na Stefanie - gratuluję i życzę powtórki takiej akcji. Ku chwale Yakoozy !
-
Rzadko tutaj zaglądam z nieustającego pośpiechu który mnie w.... niemiłosiernie, ale jak już zajrzę to serce rośnie Graty przede wszystkim Free za multizłomy wszelakie ale także dla Igora oraz reszty naszych Wojowników niezłomnie wykazujących chęć niweczenia wszelakich wysiłków wszystkich którzy się nawiną Ku chwale Yakoozy !
-
Piękne pierdyknięcie, choć w pierwszej chwili myślałem że to inna flota spadła - ale co się odwlecze to nie uciecze Graty !
-
Jak wiecie praktycznie mnie nie ma, walne tylko od czasu do czasu rakietami jak komuś się zachciewa skanów, jednak z wieściami sojuszowymi jestem na bieżąco a jak widzę takie coś z rana to aż chce mi się wyjść na słońce i poleżeć ahahhaha Zobaczyłem tylko w szybkim linku z konwertera SeniorSiarra - i wszystko było jasne hahahahaha Wydawało się że należy banderę zwinąć już w maju bo większość ludzi pokończyła grę lub też z nadmiaru słońca na truskawkowym polu postanowiła się na chwile odłączyć a …
-
Graty - chwilowo będziesz faktycznie free :), ale - jeśli jakieś uni na jesień wyskoczy nie wykluczone że wyruszymy znowu w przestworza w zacnym jak zawsze składzie i z Tobą na pokładzie Pozdrawiam WielkiĆfok Pozdrawiam też przy okazji wszystkich z którymi udało mi się spotkać w Trzebinii - oby można było częściej