Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 167.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
gikerov [NuN] & nightm4r3 [WIAARA] & Germanek1 [ZAKON] vs. psycho [ORDER 66] ~ 13677.1% TOP 1 ACS !
PostTo mi sie podoba ten [ciach] w reckach, braaaaaaaawo Panowie ! Pewnie niedługo kupi inne konto ale tam niewazne wazne ze macie zysk z tego typiara. Zycze przetopu na nowe zabaweczki Moderator Miikuu:obraza
-
Tutaj szczerze pogratuluje bo lot z moim dobrym koleżką amenem chłopaki przetopu zycze i nie zwalniajcie tempa zyczy nielot tajt
-
dddd
PostGraty dziku, wyszłoby [ciach] gdyby nie te straty haha Przetopu zycze [ciach] Moderator Miikuu:wulgaryzm; offtop
-
Gratuluje agresorom, piękny zysk , piękny procent, piękne floty a obrońcy życzę klapsa w dupe
-
YeahBunny [T R] & The End Fidel [T R] & Yoshimoto [T R] vs. WieslawZBydgoszczy [SMURFS] ~ 6766.09%
PostGratuluje chłopaki starcia i zysku, wyszło pięknie aż czasami żal mi pojść spać jak widze jakie smaczki można po nocach upolować ;p
-
O bloody hell mam pozdrowienia dzieki cihy buch Starcie ładne aczkolwiek ja bym to zrobił solo tak samo jak robie solo 95 % ludzi z sojuszu wiara A najciekawsze jest to ze ja nie latam bo jestem leniwy i wole latac na planetki i ot z takich planetek w 2 dni potrafie wyciagnac tyle zysku co wy przy tym st na trzech.
-
Gratuluje starcia Lubie sie budzić i widzieć ze moj top floty poszedłdo góry bo ktoś nade mną spadł hehe
-
Gratuluje starcia sojuszniku i dziekuje za pozdrowienia, Zysk masz naprawde całkiem fajny...cóż moge napisac wiecej pakuj w niszczarki hehe
-
Rozbiłem się o bunkier bo nie umiem nic innego trafić. Pozdrawiam sojusz, a ST dedykuje koledze co skończył grę Ss2k powodzenia kolego w realu. Pozdrawiam też tych którzy wiedzą że ich pozdrawiam i jednej osobie w szczególności ale ona wie. Złom u mnie...cały PS. To dla sojuszu wiara i ich członków którzy lataja po satelitach i tego pudla youtube.com/watch?v=Q3OEbzaHOh8 Dnia 22-02-2019 19:23:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor final w ustach [NmP] _________________________________…
-
Chłopaki to tylko gra a w opisach podniecacie sie tym waszym sojuszem jakby nic poza nim innego nie istniało, pojde w niedziele do kościoła pomodle sie za was. Graty stejka