Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 167.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[ciach] Gratuluje starcia , fajna flota spadła Super Moderator Ruda:offtop
-
Nie ma we mnie za bardzo checi do zycia a co dopiero do gry. Gratulowałem na pw gratuluje publicznie na forum. Ja latałem tą flotą i trzepałem dobre zyski i faktycznie prawda taka ze nie wrzucałem na forum. Przepraszam sojusz , dobrych kolegów, znajomych, SZO nie będzie bo w sumie z czego jak ja mam eko 20-18-17 Powodzenia wszystkim w realu i grze fajnie sie grało
-
Z tej strony najlepszy złomiarz uni FENRIR Pozdrawiam sojusz NANAL, lubie kozy i na pieska z osobna Plus HAPALA , Kubanczyka Królika i wszystkich dobrych ludzi a tych co nie pozyczyli recka nie pozdrawiam Dnia 05-04-2019 19:16:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kocham w dupke [ANAL] ________________________________________________ Krążownik 188 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Matijus [SPQR] ________________________________________________ Lek…
-
Ale jaja , brawo Ty nie śpisz, wez sie przespij troche bo na prawdę chłopaki są szczesliwi ze lecisz na urlop hahaha Graatki panowie cudo
-
Graty dziku Wrócisz , masz tu niepozałatwiane interesy do konca
-
Mietek przeniosłeś flote co ? wczoraj mi nie weszło Ktos tu sie rozhulał na uni ciekawe na jak długo hehe Gratki i przetopu
-
Gratuluje chłopaki, jest zysk jest zabawa, floty robią wrazenie, no moze nie do konca flota Killuminati aczkolwiek dołozył swojego 5 groszy