Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 556.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
zgredek [SMERFY] & Krystian [SMERFY] & Prezes19 [SMERFY] & ladys [SMERFY] vs. głęboka przestrzeń ~ 1 099 524.94%
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostKrólowa idealnie podsumowała uwierzcie ze gdyby z prawej strony pisalo Czubulus a nie przestrzen..xd to naprawde by byly gromkie brawa i przestanmy juz ujadac kazdemu nerwy puszczaja nawet i ja dałem czadu bo zjadla mnie troszke frustracja.. Napewno rozumiecie o co chodzi "Rodzimy sie nie mając nic..Umieramy nie zabierając niczego,a kłócimy sie o wszystko!" zyciowe jak i ogejmowe ze sportowym;)
-
zgredek [SMERFY] & Krystian [SMERFY] & Prezes19 [SMERFY] & ladys [SMERFY] vs. głęboka przestrzeń ~ 1 099 524.94%
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostJak skąd mialy smerfy wiedziec? Nie rozbrajaj mnie masz sondy? Faktycznie zbedna dyskusja..
-
ViZZioN - - Starcia Wezn
Posttu chodzi tylko i wylacznie o to ze dla was wazniejszs bylo st na glebokiej przestrzeni niz zbiorka zlomu to pokazuje roznice miedzy nami a wami
-
ViZZioN - - Starcia Wezn
Post@dexPL wez to pod uwage ze moze bylem na fsie ? I akurat jak dolecial moj kolonizator wtedy rowniez siadaly mi fsy a Lares nie jest w stanie polozyc sam 180kk floty pozdrawiam. I skonczcie gdybac dobrze wiecie gdybysmy mogli to zezlomowac i zebrac to bysmy to zrobili
-
ViZZioN - - Starcia Wezn
Post"Zysk jest jaki jest - zaraz pewnie będą komentarze od niektórych, że powinniśmy zabezpieczyć cały złom i że totalna lameriada. Ta wyżej wspomniana grupa niektórych o tej kasacji lotki dowiedziała się zaraz po fakcie i mieli sporą przewagę w czasie reakcji. Podebrali złom ale nam tutaj nie chodziło tylko o wielki zysk ale o fakt wyzerowania tej floty". Troche nie rozumiem tych słów co wam dał szybki fakt wyzerowania tej floty skoro ta flota i tak nie mogła uciec moze przetlumaczysz? tylko tyle c…
-
POZDRO KNR! Dzieki za nocke ;D [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 06-10-2019 11:03:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Smerfny Cycus [SMERFY] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Duży transporter 40.000 Recykler 20.002 Sonda szpiegowska 116 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia raki…
-
El Marek [KNR] vs. Razer [KOP] ~ 6 087.66% + El Marek [KNR] vs. Razer [KOP] ~ 12 247.85%
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostGraty Marko wlotu i zysku dzisiejszym dostawcom sie po zmianie przelicznikow w glowie poprzewracalo najlepiej placic maxa plus jeden transport dla nich oznacza poprpstu nieagresje do konca uni.. @Safar kupiles odemnie deuter ostatnio czemu mnie skanujesz??
-
czubulus [KNR] & El Marek [KNR] vs. Oddam DY ~ 29381.37% - Psalm 23...
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostPtaszki ćwierkają że Yodek i tak odchodzi wiec az tak chyba nie boli ;p Gratki wam i Szo byku!
-
Swieżo po urlopie.. Dzieki chlopaki ze zostawiacie takie kąski Obroncy SZO! KNR! Dnia 24-09-2019 16:14:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca Maciek [KOP] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 26.001 Lekki myśliwiec 1 Recykler 6 Gwiazda Śmierci 2 Wyrzutnia rakiet 1.000 Lekkie działo laserowe 1.000 Ciężkie dzia…
-
STarcie w 100% Topowego aka CR7 Dzieki za info byku Niestety Czubek był troche zajety nie zdążyl podpiac zabawek wiec wyszlo jak wyszlo Pozdro BuddY KNR! Dnia 24-09-2019 11:01:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Krążownik 317.193 Okręt wojenny 50.000 Pancernik 223.273 _________________________________________ Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 ___________________…