Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 123.
-
Grubsze ST wrzucę później Pozdro OLD Piciu Sz/O Dnia 10-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca piciu [D_Z] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Duży transporter 2.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Sonda szpiegowska 610 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor zgre…
-
a co do wracania z urlopów i złomowania, co masz do powiedzenia na temat ostatniego ST picia? bo jakby nie patrzeć to konto o nicku CharleWu schodzi z urlopu tylko po to aby dostać złoma Piciu wraca z urlopu, chwile później albo wcześniej CharleWu zdjął/zdjęła, boom i urlop - to była taka krótka aktywność, że nawet stronka ze statami tej chwilowej aktywności nie wyłapała. Kupione konto do zezłomowania? Konto schodzi z urlopu i pada w momencie... I to z ręki DZ. Fenrir patrz szerzej, a nie tylko …
-
Fenrir widzę, że ciężko całkowicie odciąć się od nałogu, skoro zaglądasz prawie codziennie to może wyślesz ticketa Pisałem wszystkim, że ktoś z takim tekstem wywali i długo nie musiałem czekać. Flota była widoczna dla tych, którzy mieli tam falę - z aktywnych od was był tam piciu. Nikt nie zabronił mu lecieć i dziwie się, że nie wykorzystał sytuacji bo Milka według mnie za długo zwlekała
-
Valak: "nie no od 40 min mam ból dupy zeby nie napisać. Ale facet. z dexem sie dogadac idzie, z krysitianem też, ale Ty? HARPAGAN. Każda okazja sie liczy, pracą sie zajmij a nie przeglądarką Przez taką pazerność właśnie uni umiera/umarło dex przynajmniej robił to skrupulatnie. pozdro." wszyscy po nim latają, a ja obrywam za wszystkich to był chyba mój pierwszy złom na Tobie Valak Pozdro OLD Dnia 06-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] __________________…
-
Prezes za dużo zostawiłeś Dnia 06-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 1.300 _________________________________________ Obrońca Prezes19 [D_Z] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 250 Krążownik 2.509 Sonda szpiegowska 5 Satelita słoneczny 225 Wyrzutnia rakiet 150 Lekkie działo laserowe 104 Ciężkie działo laserowe 11 Wyrzutnia plazmy 5 Mała powłoka o…
-
Pozdro OLD Obrońcy Sz/O Dnia 03-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Shen Long [GoSciE] ________________________________________________ Mały transporter 25.139 Duży transporter 7.022 Lekki myśliwiec 476 Ciężki myśliwiec 78 Krążownik 83 Okręt wojenny 39 Statek kolonizacyjny 17 Recykler 214 Sonda szpiegowska 837 Bombowiec 15 Niszczyciel 16 …
-
"Prezes19 19.02.2018 teraz to życie stracisz a mnie nie złapiesz xD" tydzień czekałem, życia nie straciłem a jakąś część dorwałem Pozdro OLD Prezes Sz/O Floty specjalnie wysłane więcej niż potrzeba, ale to na wypadek gdyby nagle coś wróciło Dnia 26-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 827.146 Krążownik 195.000 Okręt wojenny 230.000 Niszczyciel 5.000 Pancernik 230.000 ______________________…
-
Cytat od PUSZKINN: „Dzięki Tobie odeszło z tąd wielu dobrych graczy, jeszcze chwile zostaniesz tu sam ” To musieli nie być tacy dobrzy skoro odeszli Co do mojej wypowiedzi - nie oskarżam Wojaka o nagminny push, przedstawiłem tylko jak to wygląda z zewnątrz Pewnie trafiliśmy na mega nieogarniętego gracza, który nie wiadomo jakim cudem, aż tak daleko zaszedł... a co do przedstawionych przeze mnie przykładów, wszyscy z wymienionych wylądowali na banie, krótszym, dłuższym lub zakończyło się to kasac…
-
Zacznę od tego, że Dex strasznie zlamił, czego jest świadomy - jeszcze sam mu przypominałem o opóźnianiu, bo nie sięgałem wszędzie falą. Błędy się zdarzają i zdarzać będą... Starcia wypada pogratulować, bo wykorzystaliście zagapienie Dex-a. Co do składu obrony to gdyby był tam Puszkin, Piciu i ewentualnie Krystek wyglądałoby to inaczej... ale że r0gal pozwolił też na włączenie Wojaka, który jeździ po nim niemiłosiernie to też nie można się dziwić, że wygląda to dla niektórych podejrzanie. Z tego…
-
Długo czekałem na powtórne spotkanie z olboyem, nawet przez kilka dobrych dni miałem u niego moona w układzie ale pilnował się na tyle dobrze, że odpuściłem. Gdybym dłużej pisał prace to nawet bym nie zauważył minutek na moonie, a było tam ok 45min i nie byłoby st-eka. Podejrzewam, że coś Ci wypadło bo tak długiej nieaktywności u Ciebie ostatnio nie zauważyłem. Olboyowi Sz/O Pozdro OLD Dnia 07-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] _______________________…
-
Coś za dużo tych raportów pojawiło się od Dztów w tym dziale pod rząd Pozdro OLD Dnia 05-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 350.000 Krążownik 100 _________________________________________ Obrońca Burniks [IW_OI] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 55 Lekki myśliwiec 5.862 Ciężki myśliwiec 1.018 Krążownik 57 Okręt wojenny 20 Recykler 50 Sond…
-
Dobra, trzeba się wpisać jak tak ciągle o mnie wspominacie Gratulacje starcia trafiliście w idealnym momencie. teraz można tylko gdybać co by było: - jakbym nie zwlekał z włączeniem urlopu w piątek - Nameron napisał do Dex-a wcześniej i opisał co się tak naprawdę stało i co odwalił... - gdybym miał tam więcej paliwa - no i najważniejsze, gdyby Nameron wgl. ogarniał co, kto i skąd leci... Krystek ja polować? to nie w moim stylu, nic takiego nie miało miejsca
-
Taki tam fs-ik z moona na planetę na stacjonuj Byłem pewny, że dawidkac siedzi bo aktywka paliła się w innej gali i że będzie zawrotka. Dlatego też nie posłałem od razu recków, co było błędem bo aktywka zniknęła a dawidkac zalogował pare minut po wlocie i zaczął powoli wiosłować, na moje szczęście czasu wystarczyło tylko na 1 malutką zbiórkę Pozdro dla OLD Dnia 17-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Panc…