Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 108.
-
NaVi [aPK] vs. Ziuteklol2018 & Golab Sasiada [N N] & OddamZaKwiaty [N N] & Tomee [N N] ~ 5,115.01% [(Top1 ACS) podstawka pod fs]
Asmo - - Starcia Cosmos
Postszczęśliwie skończyłem grę na tym patologicznym uni, wpiszę się bo mam takie prawo i Navi dobry ziomek wiec SZO, co do dalszej konwersacji, ziutek nie znam Cie ale kompromitujesz się niesamowicie - większego pajaca nie widziałem (super akcja, nikt tak nie potrafi noooo napisz poradnik dla swoich ziomków np. tomeego - kolejnego patologicznego gracza z ego większym niż pałac kultury), no może jest jeden ale on na dorado anty wydaje na potęgę bo na bellatrixie go pozamiatali możesz sobie tam koment…
-
matko człowiek weekenduje na całego, a tu takie rzeczy na uni się dzieją nie ma co oczywiście należą się Gratulację bo jednak było co koordynować w tym przypadku, faza no cóż ja mam Ci powiedzieć nigdy nie piłem wódki z "fryzjerem" nie wiedziałem że aż tak to wciąga
-
Może zacznijmy od pogratulowania bo jednak % ST powala , co do wiosłowania reckami no cóż zalogował i udało się coś tam skrobnąć to tyle jego , co do pakowania anty w gierkę wg mnie nie ma sensu nawet tego tematu poruszać bo każdy wie ile $$$ przeznaczył i koniec tematu , a i jeszcze jedno i tak niedługo z tego tematu nic nie zostanie bo wiadomo już mówiłem i powtórzę po raz kolejny, zmieńcie regulamin by można było tylko st wystawić bez opcji komentarza (przynajmniej roboty Wam odejdzie)
-
Szanuje usunięcia kompletnie mojego posta, nie no gratulacje, jak już pisałem wcześniej wprowadźcie możliwość publikowania tylko st bez komentarzy. Śmiech i żal.pl ... to moja wina że ktoś robi z siebie pajaca na całym uni? Gratulacje nawigator, walnęło konkretnie tam gdzie trzeba temu po drugiej stronie to wiadomo masz nowe uni, zacznij może się uda bez złoma kilka dni
-
GramBezInternetu [RETRO] & Oddam-ppiwo [RETRO] vs. Clemensoo [Syndycat] ~ 35099.5% + GramBezInternetu [RETRO] vs. Clemensoo [Syndycat] ~ 15229.94% TOP 1 SOLO TOP 3 SOLO
Asmo - - Starcia Aquarius
PostPadła jedna z topowych flot na aqua więc Wielkie Gratulacje wyczucia i samozaparcia co do obrońcy powodzenia w realu, są rzeczy ważne i ważniejsze
-
Ahahahahahah [ciach].... i nie dam rady wstać prezes na pewno się pozbierasz, państwo pomoże Chłopaki gratulacje uderzenia oby więcej takich Administrator Forum Toadie:Pseudowulgaryzm