Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 140.
-
Leszku nasz Ty orle sojuszowy. Jak to mówią 100-ka nie jest taka zła. Zrobić tyle stejków to trzeba posiadać odpowiednie umiejętności, dużo sprytu, a przede wszystkim chęci. Życzę Ci abyś za jakiś czas mógł świętować drugą setkę . Ku chwale Veto.
-
Ban bana banem
Noe (WRS) - - DiD Nekkar
PostZacznę tak. Dawno dawno temu kiedy był jeszcze przyzwoity regulamin w grze i Ci co stali na pierwszej linii oporu likwidowali tych co grali kantując przez dawanie bana dożywotniego. A teraz daje się na 2 tyg i po sprawie a problem nadal jest. Doceniam wszystkich co grają fer bez względu w jakiej ekipie grają. Chciałbym aby GO zaostrzyło regulamin i zwiekszyło wykrywalność. Pozdrawiam Noe
-
Najsłynniejszy urlopowicz zlezie z urlopu walnie stejka i znika no może nie zawsze ale fuksa to Ty masz bracie
-
Starcie mega kosmiczne. Przygotowanie i wykonanie profesjonalne. Agresorom życzę dalszych sukcesów w tej grze. Ragnar odbudowy Macie TOP 1 ogame.pl serdeczne gratulacje. Pozdrawiam Noe.
-
Warto pogratulować sąsiadowi który był aktywny już o poranku Starcie i flota mega i ładnie to wygląda liczą się chęci nie zawsze zysk. Sz.O obrońcy. Pozdrawiam Noe.
-
wspomnienia UNI 49
PostPozdrawiam graczy u 49 Noe z HT gram na u 69 i Fornaxie jak coś
-
To i ja dodam swoje dwa grosze Denior wpadł na fajny temat to dlaczego mam nie napisać coś od siebie. WRS uni 46 bywało różnie raz w głowe raz kogoś my Dobre fajne czasy które zostaną w naszych wspomnieniach. WRS jak większość uni 46 jedzie tym samym wózkiem na u 69 Pozdrawiam wszystkich co mnie pamiętają Noe.