Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 104.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam po dłuższej przerwie i to w dodatku na nowym koncie Na wstępie @Arzim dzięki za konto, chociaż szkoda że z nami nie zostałeś Pozdrawiam wszystkich zboczków, pewnie gdyby nie wy już dawno bym skończył grać a tak dalej sobie klikam w obrazki Specjalnie podziękowania dla @zjemtwojdeser za pożyczkę śmieciarek. Co do samego starcia, najwidoczniej ktoś zapomniał odebrać fsa moonówki. Musiało trochę zaboleć. Cyferki: Dnia 26-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Toznowu…
-
W końcu chwila wolnego, % opadły można się wpisać. Co do starcia to byłem święcie przekonany że dobrze wysłałem fsa i flota wrócić popołudniu. A jak się okazało wysłałem flotę na 100% i wróciła jakoś koło 1:00, także brak słów... Swoją drogą dziwne że utrzymał się prawie do 7 rano zwłaszcza że minioki skanują jak opętane po nocach. Jeśli chodzi o odbudowę to zobaczymy, w końcu to tylko cyferki i zabawa @Krucjo ja nie umiem inaczej niż na ostro, zboczki coś o tym wiedzą No i oczywiście gratki wlo…
-
Zboczki też latają Pozdrowienia lecą do wszystkich zboczków, dzięki wam dalej sobie klikam i denerwuję niektórych. Arzim młody wracaj do nas, ja się podniosłem i ty dasz rade. To tylko cyferki i obrazki. Co do starcia to tak: Dnia 29-04-2018 11:58:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drake [ZBOCZKI] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Nestarion _______________________________________…
-
To i ja dodam coś od siebie. Po pierwsze, Tak jak @Kulfix pisał obecność trampka nic tu nie zmieniła. Nie wszyscy poświęcają tyle czasu na grę(klikanie w cyferki i obrazki) co minionki. Niektórzy mają jeszcze inne zajęcia w ciągu dnia. Po drugie, Jeśli to ma być najpiękniejsza akcja na umierającym uni i szczyt możliwości to ja nie mam więcej pytań. Pozdrawiam i bez odbioru
-
Dnia 14-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drake [ZBOCZKI] ________________________________________________ Duży transporter 4.523 Lekki myśliwiec 256.770 Mały transporter 29.558 Pancernik 4.232 Ciężki myśliwiec 41 Krążownik 29.869 Okręt wojenny 19.952 Sonda szpiegowska 5 _________________________________________ Obrońca Qerlin ________________________________________________ Mały transporter 1.200 Duży transporter 1.102 Sonda szpiegowska 9 Satelita słoneczny 832 W…
-
Dnia 14-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drake [ZBOCZKI] ________________________________________________ Mały transporter 27.756 Lekki myśliwiec 240.963 Krążownik 29.623 Okręt wojenny 19.895 Pancernik 4.215 _________________________________________ Obrońca ShasOTau [M-E] ________________________________________________ Mały transporter 50 Duży transporter 180 Lekki myśliwiec 1.500 Ciężki myśliwiec 200 Krążownik 100 Okręt wojenny 150 Recykler 30 Sonda szpiegowska…
-
@trampek Powiem tak gdyby obudził mnie 1 budzik to pewnie nie byłoby tego ST, chociaż mogłoby być ciekawie. Strata nie wielka same śmieciarki i kilka gwiazdek także szybko będzie można odbudować. Najbardziej szkoda surki, ale cóż taka gra. Gratki wyczucia i wbicia się w okienko, a miało być tak spokojnie ... Sezon plenerowy zdecydowanie nie służy lataniu.
-
Z cyklu kolejny pseudo bunkier przeorany, czyli to co lubię najbardziej Z racji rozpoczęcia sezonu plenerowego czasu i chęci coraz mniej, także cieszy nawet to. Standardowe pozdro dla Zboczków oraz reszty ukrytych fanów, którzy niby obserwują, kalkulują, sprawdzają ale nic z tego nie wynika Dnia 09-04-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drake [ZBOCZKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 214.755 Okręt wojenny 20.267 Pancernik 4.246 Krążownik 30.745 S…
-
Małe bo małe, ale jakiś tam zysk jest. Pozdrowienia dla wszystkich zboczków i ukrytych fanów :D Dnia 05-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drake [ZBOCZKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 159.016 Mały transporter 22.093 Krążownik 29.912 Okręt wojenny 20.307 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Mikan ________________________________________________ Lekki myśliwiec 57 Krążownik 108 Okręt wojenny 648 Recy…
-
Kolejny bunkier przeorany z dobrym zyskiem Pozdrowienia lecą dla wszystkich zboczków. Dnia 03-04-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drake [ZBOCZKI] ________________________________________________ Mały transporter 26.276 Lekki myśliwiec 153.027 Bombowiec 408 Krążownik 30.223 Okręt wojenny 16.890 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Admiral Corona [M-E] ________________________________________________ Mały transporter 90 Duży transporter 1.081 Le…