Search Results
Search results 1-14 of 14.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Dzika Banda [D_B] 56491.73% vs [WOWWW] WydlubaneOkoWbiteWwidelec 0% /// wygrana D_B
voridel - - Wojny Mensa
Postwojna blyskawiczna.. ;p 4 rw i koniec wojny, no slabo ale graty wygranym(emu)
-
mysle, ze kazdy powinien znac ten sposob. co prawda ponad 2h to rozkminialem ale podziele sie z Wami. najpierw, pierwszy atak na planete (to te z 65k sondami) poleciala flota najpierw na moona a potem na planete, dolot w tej samej sekundzie. z moona uciekl z planety nie. po 2h sprobowalem podobnie ale odwrotnie (najpierw poslalem atak na planete potem na moona) dolot rowniez taka sama sekunda, no i nie uciekl
-
Quote from ^.Dark Angel.^: “Push na totalnego bezczela sam robiłem wiele podejść do niego teraz wiadomo, czyj to bot ” dobra ciapaty, nie udawaj, ja ciagle myslalem ze to Twoj bot bo razem w ukladzie mieszkacie gdzies w głębi 5g Quote from Ser Presidente: “A twoje multi blady ktore lata calymi dniami ekspy, sprzedaje ci flote na rynku za mete? Aaa to pewnie nie Twoje, z gory przepraszam za te oskarżenia, pewnie mi sie snilo. Obroncy szo Ps. Zalosne grajki ” no blady to konto brata, czasem tam ku…
-
ponad 2 godziny sie meczylem z tym botem ale w koncu go rozgryzlem ; data-verified= pozdro dla buddy i calego WOWWW z Mensy! gardze botami, zycze zakonczenia gry Dnia 01-03-2020 04:01:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kubus ________________________________________________ Krążownik 6.123 _________________________________________ Obrońca Consul Eos ________________________________________________ Duży transporter 150 Lekki myśliwiec 400 Recykler 50 Sonda szpiegowska 62.935 Sateli…
-
LA PUTIN LABAMBA [LUMP] & zimny [LUMP] & #23 Salah ad-Din [H_B] vs. Neoo [Elita] ~ 8970.82%
voridel - - Starcia Norma
Postkozacki opis graty! obroncy szo, nastepnym razem dluzsze fsy jak wodka pita przy w33kendzie