Search Results
Search results 1-17 of 17.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
SZTURMAN [GoT] & Ryuoshi [GoT] & Miszel [GoT] & ReSeT [GoT] & Gonero [GoT] vs. Gierek [PGR] ~ 792 850.28% TOP 1 ACS Octans , ZAWRÓCONE STACJONUJ
Aga - - Starcia Octans
PostGratulacje dla całej ekipy zgrania, wytrwałości i oczywiście % Quote from ^ lucyfer^: “Jestescie najlepszym sojuszem w jakim grałem na Ogame ” mogę się pod tym podpisać jesteście najlepszym sojuszem w jakim grałam Gierek SzO lub powodzenia w realu
-
Light [ONI] vs. Ali G(aka Knot) & Tanczaca z Lobuzami ~ 180 131,44% Obrona + BONUSY
Aga - - Starcia Sombrero
PostReprezentowanie Ciebie to była czysta przyjemność ale fajnie że już jesteś sobą Gratulacje i czekamy na więcej
-
Uchiha Itachi [GoT] & ReSeT [GoT] & SZTURMAN [GoT] vs. THEIAN [PIS] ~ 439 708.93% DO WOJNY - WYGRANA ! CHYBA TOP 1 ACS !
Aga - - Starcia Octans
PostGratulacje Panowie za świetną akcję i przede wszystkim za zgranie Obrońcy SzO
-
Wstawiam za kolegę Gratulacje Ali G Od Ali G: Pozdrowienia dla znajomych. Overs SzO! Dnia 05-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ali G ________________________________________________ Okręt wojenny 10.508 Pancernik 80.774 _________________________________________ Obrońca overs [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 30.451 Duży transporter 13.431 Lekki myśliwiec 20.345 Ciężki myśliwiec 6.996 Krążownik 4.230 Okręt wojenny 1.048 Rec…
-
Wstawiam za kolegę smile.png youtube.com/watch?v=e4Ao-iNPPUc&ab_channel=SteveSeagulls Dnia 30-12-2020 06:40:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ali G ________________________________________________ Okręt wojenny 10.711 _________________________________________ Obrońca Nkilerz [SWG] ________________________________________________ Pathfinder 29.997 Wyrzutnia rakiet 2.000 Ciężkie działo laserowe 100 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agre…
-
od Ali G : Po porannym przepale udało się wbić na wariata, dzięki Aga za wsparcie i szybką reakcję! To ja dziękuję za zaproszenie wysłałam moją najlepszą sondę Pozdrawiamy przyjaciół youtube.com/watch?v=EExahMsBoWM&ab_channel=DireStraitsVEVO Dnia 30-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ali G ________________________________________________ Okręt wojenny 10.714 Pancernik 73.649 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Aga __________________…
-
TOP 1 ACS Berlin777 [GRUPA] vs. Marrcuss [TEREFERE] & Odddammm [REPS] & zona_rolnika [TEREFERE] & #83 Yodeu [LUMP] & Solmyr Ibn Woli Boru [LUMP] & GaFauck ~ 194 720,41 %
Aga - - Starcia Tucana
PostGratulacje ładnie się bawicie @Marrcuss dzięki za pozdrowienia
-
Wstawiam za kolegę od kolegi: pozdrowienia dla znajomych i tych co lubię Dnia 12-12-2020 04:34:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ali G ________________________________________________ Lekki myśliwiec 461.747 Ciężki myśliwiec 9.184 Mały transporter 106.335 Okręt wojenny 8.781 Pancernik 282 Krążownik 78.261 Pathfinder 9.337 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Ssiwy [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 27.917…
-
JUMPER [AnN] & Zaraki_Kenpachi [AnN] vs. Kamyk_oddam [NZD] ~ 300924.35% TOP 2 ACS
Aga - - Starcia Octans
PostGratulacje Panowie premierowego ST w AnN polecam się na przyszłość i obiecuję że na kolejne podziękowania postaram się zasłużyć
-
kruchy vs. Pocwicz ZeroAnty [G2 Army] ~ 84006.34% top1 solo / pożegnanie
Aga - - Starcia Kalyke
PostGratulacje Kruchy dzięki za wspólnie spędzony czas i dobre rady z jednej strony Wielka szkoda ale to dobra decyzja... są rzeczy ważne i ważniejsze, trzeba jednak pamiętać że to tylko gra... powodzenia i pozostajemy w kontakcie Obrońcy oczywiście SZO