This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Jak to nie stoi gratulację czy nie za bardzo szalejesz? Zostawiasz coś dla kolegów?
-
Brawo brawo Okropny z Ciebie człowiek, tak zabawki ludziom psuć
-
Hohhoho ładnie się bawicie Gratulacje Więcej takich co dostarczają złom pod dom! Albo pewnie bezkarnie się pushujecie?!
-
:o :o :o Istne szaleństwo! Tomaszku Ty to potrafisz A w duecie z Grussem to już konkretnie szalejecie Gratulacje
-
No Bejb tak szalejecie, że aż mi Was brakuje dajesz dajesz nie przestajesz!
-
No żonka ładnie się wpasowałaś. gratulacje dla wszystkich agresorow ładnej akcji
-
Okropne! Jak można tak potraktować biednego Pestkowego oj oj Gratulację starcia, szkoda, że na moim sojuszniku
-
Gratulacje wlotu Nie kuś mnie tak tym Zimbalem Bo w końcu zmięknę
-
Ooooo to tłumaczy co Cię tak łatwo powoli dogonić na xanaxie gratulację!
-
Pozdrawianie mnie w ST przynosi szczęście przy następnych Gratulacje coraz większe % wykresz
-
CBR musi mieć jakiś super extra dex z dopalaczami Gratulację wlotu Co by dużo nowych latajek z tego było
-
O ja Cię kręcę procent taki, że powala z nóg! Gratki, że już od początku zamiatasz złom Wracaj na xanaxie coś wykręcić!
-
och khz! Jaki TY brualny agresor jesteś xd Gratulacje!
-
Gratulację takich konkretnych %%% Jedziesz dalej!
-
Oj oj oj! Biedny miś! Takie dobre bajeczki na dobranoc opowiadałam, że zaspało mu się Malinowy szybko stawaj na nogi! A dla agresora gratulacje.
-
Gratulację Piękna akcja sojuszowa wyszła
-
Krzysiu jak się wziął za S&D to konkret Gratulacje duetu służy Wam
-
Znowu trzeba Ci gratulować cud miód Seraphinku
-
Ojojojojoj ale Ty niegoscinny jesteś! gratulacje, fajnie wyszło świąteczny złom
-
Zimno mi na myśl że mogłeś wejść do morza xd ale skoro przyniosło Ci to szczęście to gratulacje