Search Results
Search results 1-20 of 166.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
ej Dark w co tu nie wierzyc ,to jest fakt !!! pisalem eleganckie zakonczenie roku ,pytalem jaki bedzie poczatek ? mamy okaz fortuny !!! topcie Panowie pozdro Incek
-
Super zgrana akcja fajne zakonczenie roku ciekaw jestem jaki bedzie poczatek Pozdro Incek
-
Nie gadaj ze to konto było twoje bo to konto oddał mi Mateusz i sam zbudowałem tą flotę która teraz trafiłeś. Ja powiedziałem już ostatnie słowo i go nie zmienie przetapiaj baw się zlomem dobrze albo rozdziel pomiędzy sojusz. Żegnam Farnah jeśli to prawda co pisałeś że byś nas nie skanowal to proszę odbierz sobie to co straciłem Pozdro
-
Ludzie jednocześnie mi szkoda i mam to w dupie szkoda że kolega i chamska zagrywka a dwa że nigdy tej gry nie traktowałem poważnie. Kupiłem autko i opijalem z ojcem whiskaczem, flaki w domu zjedzone tym się cieszę a co tu się dzieje mi zwisa. Niech rośnie i ma bo Tomka chce dogonić Pozdro kasacja włączona
-
witam osobiscie mysle ze obronca chcial puscic flote na stacjonuj w ukladzie ale jednak zmienila sie na transportuj . pozdrawiam obronce wporzadku z niego facet jak i caly discord !!! wątek jest tylko po to zeby cos sie zaczelo tu dziac Dnia 30-09-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Incepcja [NFZ] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Nocarz [DEX] ________________________________________________ Mały t…
-
jak dla mnie slabo stac Was na wiecej , mam nadzieje ze niebawem sie poprawicie ogolnie graty ale bez szalu tylko fajnie ze sie przelecieliscie
-
To i ja sobie cos wstawie Dnia 28-09-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Incepcja [NFZ] ________________________________________________ Pancernik 60.282 _________________________________________ Obrońca Medvza ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Niszczyciel 7.000 Wyrzutnia rakiet 1.500 Lekkie działo laserowe 2.000 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Incepcja [NFZ] ___________________________…
-
Chariseczek [KoMi] & Mistrz Zlomek [KoMi] vs. Incepcja [LPZ] ~ 561 590,00% TOP1 SOLO ;) + Bonusy
Postdoszedlem do siebie po dwoch dniach.... gratsy chari , przetapiaj ciesze sie i nie, nie wiem co o tym sadzic szo nie bedzie jeszcze chyba nie bylo tak ze ktos od sluchania jaki jest zly nagle stal sie lepszy pozdro
-
witam wstawiam tylko po to zeby odswiezyc dzial naszego uni pozdro sojusz , dostawcy i znajomi Dnia 05-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Incepcja [LPZ] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca OddamOddam ________________________________________________ Mały transporter 25.513 Duży transporter 26.655 Lekki myśliwiec 4.723 Ciężki myśliwiec 1.058 Krążownik 1.449 Okręt wojenny 212 Statek kolonizacyjny 26…
-
witam nie mialem okazji bardziej porozmawiac z nocarzem do czasu rw, kiedy napisal mi po starciu ze jest zawodowym strazakiem i mial wyjazd troszke zrobilo mi sie przykro ze lecialem no coz serce mam miekkie , ja jako zawodowy kierowca tez dziennie sluze ludziom w trudnej dla nas dobie geneza wstawilem sie obok niego dwa no moze trzy tyg temu i czekalem Szo nocarz mam nadzieje ze bedziesz gral pozdro dla familii LPZ = NFZ Dnia 21-04-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Incepcja […
-
@Hollus Grand Master ja ta akcje wymyslilem widzac ze mony u morricone spadaja ( sam na niego latalem albo probowalem zdjac ta flote ) a reszta to juz sama organizacja i czekanie
-
za nutke masz u mnie lajka , uwielbiam disturbed no a co do reszty hmm...sztuczka magia mamy jeszcze pare asow w rekawie dzieki za locik i za konfe na fejsbuuku
-
dzieki mordeczko za locik ,zabralem Cie co bys sie nie nudzil , teraz twoja kolej p.s kiepy to chyba palimy w tym samym czasie