This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy .
Your browser has JavaScript disabled. If you would like to use all features of this site, it is mandatory to enable JavaScript.
gratuluje czysciocha Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
tyle floty na pare pancków....powariowaliście
Quote from olszyn4: “Gratulacje panowie, naprawdę elegancko widziec Wasza dwójkę w akcji!!! Lodzik w sumie.to się fajnie, że wróciłeś ” czy Ty przypadkiem nie grałes na u 56 lub 58
-243 977 Rita[KARTEL] gratuluje ps jak mozna byc takim nieodpowiedzialnym graczem i tyle surowca trzymac....skutki widoczne wyzej
naprawde spoko ziomal.....słoneczko gratuluje złoma
Bardzo serdecznie gratuluje.
Tu to musze pogratulowc starcia..a Marshalowi straszycielowi nalezał sie klaps
graty wielkie ulania [ciach] Moderator Neferet:Flame
gratulacje pieknego policzenia
gratulacje pieknego wloty..szalej dalej
Chciałam poprosić kolegę atakującego żeby sie pochwalił nie tylko takimi akcjami ...pochwal sie słonko i tymi ...no powiedz już sam kochany czekamy.....bo ja pokaże i sie uśmieją z Ciebie
[ciach] Andrzej a ostrzegałam.....cmooook Atakierowi gratuluje dobrej zabawy Moderator Neferet:Offtop
i zaorane,gratuluje Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
Rewelacja wlocik i zysk extra,teraz zajmij sie tym o czym pisalismy...do miłego
gratuluje swietnej obrony..no i dalej rób zabawki
Quote from unavit: “No ładne bum zysk powala, czas na ferie ” moim zdaniem pakuj sie powoli,graty panowie
super..teraz wiesz kto nastepny..powo
super..powodzenia pany Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
ważne że dopelniłes swego