Search Results
Search results 1-19 of 19.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
ACS : seven , ZbyszekNiszczarka[Kupcy] , Astrida , Ira [DOLAR] vs White Hand - 361 515,45% i 78 813,00%
Pyza90 - - Hall of Fame
PostDokładnie tak jak Amstel rzekł, mam podobne zdanie Amatorka bierze się za rozstrzyganie starć, szkoda że z uczciwych graczy robi się oszustów, aby ulżyć wrzeszczącej gawiedzi. Choć osobiście uważam, ze grający na eridanusie etiud miał w tym osobisty interes. pl1 jest bezwzględnym graczem, okrutnym i wiadomo było, że nie odpuści ale z takim samym podejściem traktuje zasady tej gry. Po tym jak przebiegało starcie i jak zostało 'wyszarpane' widać, że nie ma mowy o ustawce. Obrońca popełnił błąd, be…
-
ACS; lucky666 i Mart i Mysterious i pl1 i zla Migotka [Zly Sen] vs Louve [DREAMS] - 773703,46% TOP 1 Solo
Pyza90 - - Hall of Fame
PostHyh... Adaś, na forku już od dawna nie musiałeś tłumaczyć podstaw i warunków egzystencji jak i grania na jednym uni z ZSem Tutaj wszystko od początku trzeba im tłumaczyć ale spokojnie, wytrwałości, w końcu zrozumieją
-
ACS; lucky666 i Mart i Mysterious i pl1 i zla Migotka [Zly Sen] vs Louve [DREAMS] - 773703,46% TOP 1 Solo
Pyza90 - - Hall of Fame
PostRewelacja Gratuluje lucek O klasie świadczy też fakt, że w tak wielkim starciu złom zabezpieczyłeś w 100% Przetapiaj na szybką
-
Graty artku! kontra ładna, chociaz zachowanie obrońcy do uczciwosci miało daleko szkoda, ze tak sie stało bo złom pewnie dałoby sie odzyskać - przynajmniej czesc... GF mogłoby sie tym bugiem zająć bo to stawia zasady tej gry pod dużym znakiem zapytania. A jeżeli nie to zmienic regulamin, bo operowanie 'taka' flotą to juz bugusing JEST.
-
Po co poruszacie tematy Quantum albo Fornax, przecież dyskusja dotyczy nowego uni z nowymi rónymi szansami dla każdego. Na Quantum był z resztą nawet długi czas, kiedy wcale nie mieliśmy wielkiej przewagi, mimo to podejmowaliśmy się akcji bardzo ryzykownych. Na wasz strach wobec ZS można było liczyć, nie zawiedliście nas Dzięki właśnie temu, że niektórzy się bali i uciekali na UFSy my zdołaliśmy wypracować tak ogromną przewagę. Fajnie się czyta pretensje o to, że jesteśmy zbyt dobrzy w tą grę i …
-
ACS; artek, Ira, Szpryc, Che Guevara, Muadib[ZLY SEN] vs Alioth, PioTro, NoName, jezol, LubieTruskawki, woody, Fundacja, Hort[DOBRYSEN] - 270941,73%
Pyza90 - - Hall of Fame
PostRozumiem, że morale DOBREGO SNU wzrasta wraz z obniżającym się poziomem postów ich lidera? Teraz pyskujesz tak samo jak po złomie na SZYMIE, zmieniłeś nam tekst w obrazku sojuszowym z "nie musicie nas lubić, wystarczy że się nas boicie" na "NIE MUSICIE SIE NAS BAĆ... " A to TY speniałeś Uciekłeś Coś teraz tłumaczysz o lagu i tak dalej heh.... O ile dobrze zrozumiałem, z twoją flotą miał być korzystny remis, a Alioth miał zbierać złom z pztu wraz z obstawą waszych flot abyście nie musieli się prz…
-
ACS; artek, Ira, Szpryc, Che Guevara, Muadib[ZLY SEN] vs Alioth, PioTro, NoName, jezol, LubieTruskawki, woody, Fundacja, Hort[DOBRYSEN] - 270941,73%
Pyza90 - - Hall of Fame
Postleo3 Mój opis, tak samo jak post artka dotyczył tylko i wyłącznie świata wirtualnego a nie prawdziwego życia. Proszę odróżnij te dwie rzeczy, wygoogluj sobie czy coś aby na przyszłość nie dochodziło w twoich wypowiedziach do nieporozumień w tym temacie, Oki?
-
Pyza90 - - Hall of Fame
PostPuście sobie muzyczke, tam na dole wam coś wybraliśmy A teraz... wiecie od czego zacznę? Nie wiecie. I być może jest to mało istotne, trochę niefajne z punktu widzenia CONDORA, ale powiem to. Nie zabraliśmy go do tego lotu z tego względu, że nie zbudował swojej floty sam, nie w 100% uczciwie. Bogu dzięki, że już znamy wynik bitwy Ale podczas lotu naprawdę było dużo stresu i uwierzcie, że byłoby nam o wiele łatwiej z jego flotą. Mimo wszystko - NIE. Tyle jeśli chodzi właśnie o ostatnie oskarżenia…
-
TOP 1 ACS jumekk [SE7EN] vs Gustlik [4pip], lucky666 i artek i pl1 [ZS] - 173399,95%- spontan GS-ami przez gale :D
Pyza90 - - Hall of Fame
PostW końcu się udało co? Gratulacje od Pyzaka
-
Lillith; Pl1; LEGION99; Kati [ ZŁY SEN ] vs SmarguLhobbit [ F.D. ] ---- TOP 2 ACS -- 55811,73%
Pyza90 - - Hall of Fame
PostHehehe, no nie ma na was bata Jedyne znaczące sukcesy na tym uni odnosicie wy, ZLY SEN Gratuluję
-
ACS; Szewczyk Dratewka i Lillith i Pyza i pl1 i Szpryc [ZLY SEN] vs PISZANIN [TTG] - 54336,26% + TOP 2 ACS + WOJNA
Pyza90 - - Hall of Fame
PostWitamy znowu Tym razem akcja, która planowana była już od dłuższego czasu. W zasadzie plan prosty - poniszczyć moony, liczyć na to, że spadnie właściwa kulka i zaryzykować lot. Bez pomocy pomocy wielu naszych znajomych byłoby to bardzo trudne, nie jestem w stanie nawet spamiętać ich wszystkich podczas wszystkich akcji ale z tego miejsca dziękuję im i jednocześnie dedykuję tą bitwę. Ale i tym razem bez komplikacji się nie obyło. Jak zwykle Zebraliśmy się do akcji bardzo szybko, ustaliliśmy co kto…
-
ACS; Szpryc, Lillith, pl1, FuRiOuS [ZLY SEN] vs t_rex [TTG] - 70575,72% + kontra + TOP 1 ACS + WOJNA
Pyza90 - - Hall of Fame
PostZnowu mogę wystawić bitwę swojego sojuszu. Namówili mnie do tego? NIE! Wywalczyłem to w pocie czoła, w bezlitosnej i okrutnej walce na słowa i kwintesencją argumentów. Dlaczego tak się uparłem? Wystawienie czegoś takiego to dla mnie ogromny zaszczyt Brakowało nam już tego sukcesu. Ciągle mieliśmy tyle zaparcia w sobie aby mimo wszystko nie poddawać się, przez myśl nam nie przeszło aby zaprzestać walki, mimo wszystko siły i cierpliwość się powoli kończyła. Powiedzieliśmy sobie, że nie oddamy im p…
-
SOLO; OwocowY [TTG] vs patrykalex [ZŁY SEN] - 42582,09% + farming + zbiórka Top 1 Solo
Pyza90 - - Hall of Fame
PostHehe, no gratuluję, postawiłeś sobie cel i zrealizowałeś tak to właśnie miało wyglądać, patryk miał zrobić błąd ty miałeś to wykorzystać i to zrobiłeś Chociaż przyznam, że ostatnie akcje dosyć dziwne były ale nie będę się tu rozwodził, bitwa Ci wyszła Ładny łomot dostajemy tak szczerze mówiąc