Search Results

Search results 1-20 of 116.

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Tu mi trochę nie wyszło... Tak to jest jak się na % liczy :P:P a może to ten znaczek sojuszu mnie przyblokował :P:P:P Tak czy siak i tak na + Dnia 14-08-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raien [BHW] ________________________________________________ Reaper 600.000 _________________________________________ Obrońca Kefi666 [Veto] ________________________________________________ Duży transporter 33.334 Satelita słoneczny 50.480 Gwiazda Śmierci 1 Crawler 1.122 Pathfinder 3.…

• Sąsiad który ucieka ucieka tym bunkrem przede mną :P:P Zysku tu nie ma... ale w drugim locie już spory ale bez % więc suma summarum trochę pkt. ph wpadło i sury ;D Dnia 10-08-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raien [BHW] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 100.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca sir Maximus [APO] ________________________________________________ Mały transporter 9.434 Duży transporter 1…

• Powtórka Dnia 12-08-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raien [BHW] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 30.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca fremen82 ________________________________________________ Recykler 12 Satelita słoneczny 42.272 Gwiazda Śmierci 171 Wyrzutnia rakiet 4.138.190 Lekkie działo laserowe 830.372 Ciężkie działo laserowe 83.368 Działo Gaussa 649 Działo jonowe 19.258 Wyrzutnia plazmy 28.…

• Nie miałem innej floty pod ręką Dnia 13-08-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raien [BHW] ________________________________________________ Krążownik 1.000.000 _________________________________________ Obrońca Spectator [Grave] ________________________________________________ Mały transporter 6.309 Duży transporter 79.000 Lekki myśliwiec 2.380 Ciężki myśliwiec 82 Krążownik 534 Okręt wojenny 125 Recykler 4.274 Sonda szpiegowska 2.100 Bombowiec 6 Niszczyciel 30 Gwiazda Śm…

• Fajny zysk... więc Gratulacje ! Ostatnio widzę że tylko 2 osoby się tu wpisują to może ja wreszcie coś wrzucę :P:P

• Fajny zysk, przy niewielkim nakładzie. Gratulacje !

• A tutaj przystawka lub deser. Gratulacje!

• Fajny zysk, choć Obrońca zawsze swoje GS trzymał w bunkrze. Gratulacje !

• Niestety nie posiadam Ow czy Niszczar, więc wyszło jak wyszło.... Zdziwiony byłem jak zobaczyłem te gąski na planecie bez bunkra, bo sąsiad posiada średniej klasy bunkier. Dnia 31-07-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raien [BHW] ________________________________________________ Pancernik 2.034.851 _________________________________________ Obrońca Chrzanow ________________________________________________ Mały transporter 2.300 Sonda szpiegowska 1.000 Satelita słoneczny …

• Myślałem że wejdzie czyścioch :P:P:P Lot w ciągu dnia aż zdziwiłem się ze wejdzie... Dnia 30-07-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raien [BHW] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 100.000 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca fremen82 ________________________________________________ Recykler 40 Satelita słoneczny 31.326 Gwiazda Śmierci 543 Wyrzutnia rakiet 4.914.373 Lekkie działo laserowe 1.107.163 Ciężkie dzi…

• Ładnie jak się widzi zysk już ponad 20kkk to robi wrażenie ! Gratulacje !

• Ładnie wyszło ponad 20kkk zysku ! To teraz czekamy na rekord ale w % Gratulacje !

• Na kolegę też się "sadziłem" ale nie mam takiej ekipy :P:P Gratulacje !

• Od kiedy się bawisz w bunkry ? Gratulacje !

• Przestał używać Perwoll black i mamy efekt Gratulacje !

• Ho ho ho zysk fajny, niczego sobie. Widać opłacało się pioniery postawić. Gratulacje !

• Event +50% anty

Raien - - DiD Nekkar

Ponaglam pytanie, chyba mogę żądać odpowiedzi jeżeli na support nikt mi nie mógł udzielić odpowiedzi. Ktoś musi czy mam/mamy czekać czy nie.....

• Event +50% anty

Raien - - DiD Nekkar

Pytanie do operatorów gry, właścicieli. 2020r --> 5 razy event 50% anty gratis 2021r --> 0 a już ponad pół roku minęło Pytanie brzmi zrezygnowali ? Bo jest to ważne, ponieważ wtedy zostaje nam tylko +30%. Jest to może pogłosem tym że niektórzy (wbije kij w mrowisko) zamożni, legalnie się pushują za pomocą antymaterii. Proszę o odpowiedz

• Nawet, nawet 1kkk sury piechotą nie chodzi. Gratulacje !