Search Results
Search results 1-20 of 94.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
04-04-2019 09:09:59 - milkiwaj [Maskotki] - 2947.72% Dnia 04-04-2019 09:09:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor milkiwaj [OLD] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca TREX [Syndykat] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Duży transporter 37.673 Recykler 5 Sonda szpiegowska 100 Gwiazda Śmierci 2 Wyrzutnia rakiet 3.000 Lekkie działo laserowe 2.000 Mała powłoka ochronna 1 ____…
-
Bardzo daawno mnie tu nie było, ale co foch to Rano było śmiesznie, Krystian podrzucił cel. Ja bez deuteru, bez kompletu pancy, nie wiem gdzie moje recki ;) Latajki poszły, deuteru na recki, które na którymś moonie znalazłam, brak... no to cóż, handlarz, oczywiście nie starczyło na komplet w jednej fali, poszły dwie 4k i 12k Jakoś aktywka spaść nie chciała, na fali jakieś powroty na planety były, więc kolega Irek się rozświecił jak choinka Opóźnienie, skan, a tam dodatkowe gęsi, miało być 50! Ot…
-
taki prezent na dzień kobiet Piona Old następujące floty spotkały się w walce: Agresor milkiwaj [OLD] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 501 _________________________________________ Obrońca dudekmwd ________________________________________________ Mały transporter 4.112 Duży transporter 3.124 Lekki myśliwiec 151.519 Ciężki myśliwiec 23 Krążownik 6.300 Okręt wojenny 4.900 Statek kolonizacyjny 27 Recykler 24.000 Sonda szpiegowska 1.021 Satelita słoneczny 303 Niszczyc…
-
wlot spoko, ale chyba się letko zgubiłeś z komentarzem pod RW jesteś świeżaczkiem na uni, nikt nie potraktuje tego pewnie jakoś mocno do siebie, ale przykro słyszeć takie rzeczy a złom to złom, leży? to trzeba zebrać...
-
KotPali [BLIZNIAK] & tatar [BLIZNIAK] & Bony [BLIZNIAK] vs. Farnah [LHiP] 1674.02%
mikiwaj - - Starcia Wezn
Postszkoda sojusznika, a dopiero co dyskusja w soju była czy już opłaca się te moony ściąagać czy jeszcze nie jak was w eko migniemy, to postawimy większe floty gratki akcji sojusznikowi
-
Ty się upierałeś, że jeden malutki mt nie może zaszkodzić, a mój zmęczony umysł nie ogarł tej kuwety , żeby pilota mimo wszystko cofnąć Tym sposobem, zostałam chyba pierdołą roku zabierając ci punkty honoru i 25% zysku z surowców jednym, malutkim mt gratki obrońcy Szo, mniej bunkra i więcej głowy w ogarnianiu floty