Search Results
Search results 1-17 of 17.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
Gorillaz - - Starcia U68
PostFajnie się bawicie, miło popatrzeć, że ciągle coś się tutaj dzieje. Zazdroszczę, że wciąż macie czas... Gratulacje i pozdrowienia dla wszystkich atakujących! Top 1 Wasze na kilka dni
-
Masz Ty chłopie zacięcie jak mało kto... Pozwolę sobie jednak zauważyć, że ostatnimi czasy nikt nie zabiera Cię na żaden "wykład". Źle to wyglada, postaraj się to zmienić! Graty
-
Witam! Takie tam nocne wygłupy... Agresor miał dziś mocne parcie na STejka, grzechem byłoby tego nie wykorzystać Krótka rozmowa tuż po starciu ukazała naprawdę miłe oblicze pl1, za co szczerze życzę SzO! Dla mnie i dla Toxa również Z mojej strony pozdrowienia dla całego ML i szczególne podziękowania dla Yossa i Toxa (za to, że byli) oraz dla Marty za to, że trzymała kciuki do samego końca Quote from Tox: “Podziekowania dla Ciebie Haha Podziekuj sobie ode mnie ” Quote from pl1: “jak bedzicie wst…
-
wojtekreal, CRACOVIA KRAKOW, Mili [3 X] & ARO & Gorillaz [CShopSc] vs Maciek2 [P N] - 201 190.06%
Gorillaz - - Hall of Fame
PostDzięki za zaproszenie! Mając dwóch takich koordynatorów jak ja i Włoś musiało się udać Gratulacje za piękne starcie! Ten zysk, który udało się przy tym wygenerować pomijam - nie to było tutaj najważniejsze. Powodzenia w dalszych planach - jeszcze sporo roboty... Obrońcy życzę odbudowy - w koncie drzemie olbrzymi potencjał, na sojusz też zapewne można liczyć.
-
Quote from El Pantito: “Brawo!!! Daj mi konto jak chcesz iść na dłuższy urlop ;]” Zaklepałem kilka dni przed samym starciem - tak więc idź się "przespaceruj" gdzieś ze 2,5h Gratuluję pięknego stracia Okut! Co prawda nie wszystkie scenariusze udało się przewidzieć, prawdopodobnie wiemy komu należy podziękować Koniec końców jest piękne PB, po odbudowie strata będzie niewielka. Być może S&D zrekompensuje dodatkowo ujemny bilans - poczekajmy jeszcze kilka dni na rozwój wydarzeń... Obrońcy emeryturki…
-
Graty Okucik! Teraz już masz piękne PB w swojej burzliwej historii Szkoda, że nie wyszło tak jak było zaplanowane ale co zrobić - życie... Przy Twoim zacięciu to żadna strata, za chwilę odrobisz z nawiązką. Satysfakcja zostaje dla Ciebie i tego nikt Ci nie zabierze. Graty raz jeszcze - w końcu coś na miarę Twoich możliwości Pokonanemu urlopu.
-
malyszu [3 X], Mili [3 X], Thrall [3 X], wojtekreal [3 X] vs RasputiN [JACKASS] - 140 457,74%
T@dek - - Hall of Fame
PostGratulacje dla 3X za dobrze wykonaną - na pewno nie należącą do najłatwiejszych - akcje! Jak się domyślam trzeba było poświęcić trochę czasu aby wszystko zorganizować. Oczywiste było dla mnie to, że prędzej czy później do tego dojdzie - i tak długo to wszystko trwało... Nie mniej jednak postawiliście kropkę nad i. Raz jeszcze szczere gratulacje i powodzenia w dalszych lotach! Obrońcy gratuluję postawy - jak sam napisał wiedział na czym stoi i czego może się spodziewać... Nic nie życzę, bo nie ma…
-
ACS; Mili i Bociek i Wojtekreal i CRACOVIA KRAKOW [3 X], zasiadacz [-] vs BornToDie i Gabbana i MaLy GLoDeK [RoA], obserwator [BOSS] - 168587,96% top2 OGAME.PL
T@dek - - Hall of Fame
PostMuszę przyznać, że pięknie to wygląda W końcu coś na miarę naszego uni i latających flot. Zarówno atakujący jak i obrońcy wykonali kawałek dobrej roboty i dla obu drużyn należą się gratulacje! Nie ma się co sprzeczać o zysk - nie ma tutaj zwycięzcy ani pokonanego, są tylko stratni i mniej stratni. Ale nie o to chodziło w tym RW i wszyscy doskonale o tym wiedzą Wszyscy zaistnieliście prezentując tak wielką bitwę i dla wszystkich wielki szacunek! A teraz proponuję wziąć się do odrabiania strat, bo…