Nie mówię tu konkretnie o przeciwniku i w tym przypadku się z Tobą zgodzę ale moje zdanie jest takie, że jeśli Ci ktoś ubliża to nie wart jest szacunku.
Nie chce mi się czytać tych wszystkich bzdetów bo widzę że co niektórzy zapomnieli że jest to tylko gra więc graty za % bo sporo tego ale te bajeczki trochę są nie na miejscu, szacunku tym nie zyskacie. Ktoś pisał że gra schodzi na psy, a ja widzę że niestety to forum też. Coraz więcej spamu, bezsensownych i obraźliwych wypowiedzi pod kątem innych. A Ty Pool buduj się czym prędzej i baw się dalej, po to jest ta gra. "Szanuj tylko tych co na to zasłużyli" Pozdro
Nie będzie wprowadzenia do gry Czat mam w postaci wtyczki do FireFoxa i po jej wgraniu dodaje Ci go w podglądzie Więc przyda się tylko akceptacja dodatku
Goor następnum razem przeczytaj cały temat zanim odpowiesz. Czat jest w postaci dodatku do FireFox'a i kto chce to go może sobie wgrać. Kolejnym osiągnięciem będzie dodanie pokoi kolejno: Każdego uni osobno, i możliwość zakładania prywatnych np. tylko dla danego sojuszu Test Chat już działa pod adresem: cosaxp.host22.com/ogchat/log.php Zapraszam Ehhh Znów nie działa Będą takie przerwy ponieważ strona dopiero została wrzucona a na tym serwie sprawdzają ręcznie wszystkie pliki chy nie stanowią zag…
Wiem Mam konta na Ziddio, Yoyo, Freehost, Cba, Prv, Ovh, Pdg, Unl i jeszcze na kilku innych Ale Yoyo jeden z najszybszych Mam właśnie na nim również podobny chat i nigdy z nim nie było problemów
Tak ale są tam reklamy Jutro może napisze kawałek kodu który by je wyciął A co do aktualnego hosta to podobno jak się wchodzi z innego programu niż TotalCMD to można bana dostać A ja wchodziłem I pewnie teraz sprawdzają
Thx Ale ten czat będzie bezpośrednio w podglądzie w Ogame ... Narazie nie działa bo dopiero go uruchomiłem a że hosting darmowy to trzeba czekać. Może za 2miesiące będzie stał na płatnym
Zapraszam do czat testu ... cosaxp.host22.com/ogchat/log.php ... Godzina posta na czacie jest pobierana z serwera a to jest serwer amerykański Zaraz to poprawie
Obecnie: Panel logowania- Wpisujesz nick,wybierasz uni i klikasz wejdz Pokoje- Czat Narazie posiada jeden pokój główny dla wszystkich userów. ... W przyszłości będzie każdy mógł założyć prywatny pokój dla np. Całego sojuszu W sumie po to ten czat powstał Później dam screeny i większy opis