Search Results
Search results 1-20 of 97.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
ST#257 ZDOBYWCA [Veto] vs. powertom ~ 8504,88% i ST#258 ZDOBYWCA [Veto] vs. powertom ~ 13003.52%
Postja urlopik a Ty widzę dusisz oponentów ...i tak trzeba nie odpuszczaj ..... Pozdrawiam
-
mad max [KOMORNIC] & Kmicic [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. zupka666 ~ 12450.46%
Wicherek - - Starcia U68
Postze Tobie się chce ile można sie push-ować ...Buduj lataj złomuj ..Pozdrawiam
-
Pełno skanów ale coś się udało wydłubać Pozdrowienia dla wszystkich i oczywiście coś dla ucha youtube.com/watch?v=Z3w5gVM_4y8 Dnia 26-07-2021 19:41:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Perelka [ALPAKI] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca czesiekl [ASSASSIN] ________________________________________________ Mały transporter 40 Duży transporter 342 Lekki myśliwiec 28.307 Ciężki myśliwiec 930 Krążownik 339…
-
Obrońca był nie grzeczny puścił na mnie rakiety wiec kolejna kara musiała być z mojej strony C.D nastąpi wkrótce pozdrowienia dla wszystkich no i oczywiście coś do posłuchania youtube.com/watch?v=IRHv_1n2MXY Dnia 26-07-2021 01:58:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Perelka [ALPAKI] ________________________________________________ Reaper 100.200 Okręt wojenny 2 _________________________________________ Obrońca Adalberon [PULSAR] ________________________________________________ Mały…
-
Nowa stara twarz w końcu na St .zysk zacny trzeba było dać info też bym podusiła heee ... wszyscy mają szczęście mi albo uciekają albo na U idą lub siedzą cicho dolatuje i 0 ...ale jeszcze raz Gratulacje starcia i zgrania ... Pozdrawiam ... Ps .... już teraz wiem kto mi trzebi cele Jumpuś .... będzie kara
-
Dnia 20-07-2021 22:53:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Perelka [ALPAKI] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Okręt wojenny 1 _________________________________________ Obrońca Schneider [MOONGATE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 3 Gwiazda Śmierci 24 Reaper 1 Pathfinder 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Perelka [ALPAKI] ____________________________________…
-
W pracy kawa skanowanie , totalne 0 cisza , skanowanie nic , skanowanie hmmm planeta zapalona, obrońca wysłał dopiero co Ekspedycje na monie potencjalny cel bez aktywności , wiec co mi tam lecę, nagle przychodzi klecha i zaczyna mlaskać to to, to tamto i musiałam iść i nie wysłałam wszystkiego tak jak trzeba a oto rezultat ... Dla obrońcy lizak za normalne zachowanie oraz życzę odbudowy przy obecnym eko to pierdoła ;).... youtube.com/watch?v=1oxW61g3dFY Pozdrowienia dla Wszystkich !!! Oraz ;* dl…