Search Results
Search results 1-20 of 31.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Quote from Lannister: “Najgorsze jest tylko to, że oni przez pewien czas początku, będą gnębić nas :P” Raczej nie będą gnębić bo nie będą mieli kogo atakować, siebie nawzajem co najwyżej ;p
-
Quote: “Wszystko trzeba robić częściej, spędzać więcej czasu na koncie. x1 a x2 = 2 kronie szybciej produkują się surowce, ale sąsiad też do Ciebie leci 2krotnie szybciej więc jakieś 4 krotnie większa szansa stracenia tego co masz.” Ale pierdoły piszesz kolego. To, że surowce produkują się 2 razy szybciej to akurat dla Ciebie plus, 2 razy szybciej postawisz obronę, która zniechęci atakiera, i wszystko się znosi. Wiadomą kwestią jest, że na szybszym uni gdzie surowce się szybciej wydobywają musis…
-
Quote from Bl4ckWhite: “Quote from Nevski: “Quote from Barbara: “Troche nie na temat. Czy na takim uni bez acs sojusznik może zrobić mi podstawke? Jeżeli nie to troche z dupy pomysł, każdy na każdego” Tak wspólna obrona zostaje bo misja zatrzymaj jest dostępna bez względu na obecność ACS lub jego brak. ----- Każdy głos tutaj ma trochę racji, jednak niektórzy mają tendencję do popadania w lekką paranoję. Kiedyś się grało bez ACS i miało to swój urok. Zdaję sobie sprawę że mechanika gry zmieniła s…
-
Quote: “Uważam że homo sapiens może mieć pełną, kompletną świadomość tego że niszczy/ryzykuje swoje życie i konsekwentnie robić to dalej” Skoro robi to dalej to nie ma śwadomosci ;p ma wiedze, która nic nie znaczy Dobra juz starczy tych rozmyślań. Szanuje Twoje zdanie mimo, że sie z nim nie zgadzam ; )
-
Quote: “Co ma wiedza do zachowań autodestrukcyjnych?” Wiedza to to samo co świadomość? Nie będę się z Tobą spierał, dla mnie to jakas pseudo świadomość, alkoholik który nie umie przestać pić czuje lęk i dlatego nie może przestać, uważasz to za swiadomośc? Każdy ma swoje "prawdy" i niech tak zostanie : ) Świadomość – podstawowy i fundamentalny stan psychiczny, w którym jednostka zdaje sobie sprawę ze zjawisk wewnętrznych, takich jak własne procesy myślowe, oraz zjawisk zachodzących w środowisku z…
-
Quote: “Zrozumienie to jedno, umiejętność ubrania w słowa tego co się myśli to drugie. Tobie to drugie nie zawsze wychodzi.” Masz racje : ) czasami mam problem żeby zwięźle zobrazować sytuacje. Ciężko mi po prostu ubrać w słowa pewne rzeczy mimo, że to "czuje" jeśli można to tak nazwać Quote: “Bo to co lubimy ma również ciemniejsze strony, szczególnie gdy tracimy nad tym kontrolę.” No i tutaj też zbyt ogólnikowo to przedstawiłem. Jeśli lubisz i nadal palisz to nie rozumiesz. Quote: “To nie jest …
-
Quote: “Ale dlaczego po rzuceniu mam sobie na siłę wmawiać że nie lubię?” Skoro lubisz to po co chcesz rzucac? Quote: “Bo mi się wydaje że ciskasz się z jednej ściemy w drugą” Tu chyba nie chodzi o jakąkolwiek ścieme. Chodzi o zrozumienie mechanizmów, o czym zresztą pisałem w dalszych postach, ale ty wyrwałeś cos z kontekstu bo nie chciało Ci się odnieść do całości. Ciskać to się może nerwowy palacz : ) ja jestem spokojny Quote: “Powiem Ci coś wręcz przeciwnego: można palić nienawidząc fajek, mo…