Search Results
Search results 1-20 of 79.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Lot dla zabawy jakies tam + jest pozdrawiam znajomych Dnia 03-03-2020 12:06:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wez nie pytaj ________________________________________________ Okręt wojenny 3.155 Pancernik 10.561 _________________________________________ Obrońca Chancellor Corvus ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 150 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 50 Okręt wojenny 50 Recykler 70 Sonda szpiegowska 10 Bombowiec 20…
-
Pozdrawiam cała wioskę smerfów Gratuluje obrońcy postawy bo zasługuje na to ... złom zostawił chociaż mógłby zebrać w całości za to Szacun poza tym nie ma co opisywać wracało z ataku wiec zaorałem bunkierek szkoda ze sie tylko zjawił bo stalo tam troszke wiecej ale co tam jest + jest zabawa:) Dnia 27-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Teneryf [SMURFS] ________________________________________________ Bombowiec 18 Niszczyciel 37 Reaper 279 Mały transporter 10.000 Krążownik 48.…
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=KfUDsnSpesc[/url] Pozdrawiam niebieskie smerfy ismerfetki oraz moja Ukochaną ŻONĘ która mi grozi ze mi zbanuje konto zakladajac konto jak nie zaczne grać eko ale póki co gramy dalej Dnia 01-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Teneryfa [SMURFS] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Okręt wojenny 2.075 Krążownik 5.072 Reaper 359 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Viceregent…
-
Pozdrawiam sojusz Smerfy oraz buddy dadam i ja swoje 3 grosze na tym uni Dnia 28-12-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Teneryfa [SMURFS] ________________________________________________ Bombowiec 2 Niszczyciel 101 Reaper 154 Okręt wojenny 1.020 Pancernik 187 Lekki myśliwiec 14.000 Ciężki myśliwiec 36 Krążownik 4.720 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Rogue Trader ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transpo…
-
Pogratulowałem na priv ,pogratuluje i tutaj bo się należy zysk ładny tak jak pisałem zapomniałem ze wyłączyłem urlop no cóż zdarza sie najlepszym :D:D Dzięki Zimny teraz już mogę spać spokojnie i nie martwic się o pierdoły nagle znajdzie się więcej wolnego czasu chociaż ostatnio i tak więcej urlopowałem jak grałem takze Papa uciekam do reala juz na stałe. Życzę wszystkim owocnych łowów