Search Results
Search results 1-3 of 3.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Mi coś nie pasowało, że spadłeś z TOP1 floty Ale chwilę później wszystko stało się jasne rsneaky.gif Piękny procent A zysk bajka Chociaż dla Ciebie to chyba nie tak dużo
-
Quote from trombi: “Historia dosc prosta narzeczona poszla spac a ja mialem wyslac fs'y ale jakos tak sie stalo ze sam zasnalem i flotki zostaly, zadnej zabawy nie bylo chyba ze o czyms nie wiem :p az strach wracac do domu, pewnie dziewczyna juz bedzie ba mnie czekala z nozem :p trzymajcie kciuki zebym mial szanse sie odbudowac :p (martwy nie dam rady :p )” wilku nie podsuwaj mi pomysłów z nożem bo kto wie ale już drugi raz mi taką wtopę zaliczył (pozdrowienia dla Hate który też wyczuł ten momen…
-
Gratuluje! w szczególności tego, że udało Wam się nas złapać, a naprawdę się dobrze pilnujemy No i wytrwałości - szpiegi co noc i w końcu udane starcie Ale czasem człowiek przyśpi i takie rzeczy się dzieją złomu troszkę ukradłam, ale dexu mnie pozbawiliście doszczętnie niestety flotki żal, ale to na pewno nie koniec gry