Search Results
Search results 1-20 of 210.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Terroryzujesz to ostatnie Uni cyferkowe, a przyszedł byś się pobawić na jakieś z Literkami. Bo jeszcze mnie tam ściągniesz do was i sobie zagram w konkurencji o ile jakaś macie heh:) Gratulacje kolejnego steka i naSTępnych z góry też, nie wiem czy ci wypada Ci wrzucać w ogóle takie co nie są w topie uni więc takiego życzę.
-
Bardzo ładnie, fajnie widzieć sąsiada po właściwej stronie:) powodzenia w wojnie i dalszych podbojach.
-
Ciekawie:) dla kogoś z zewnątrz kto obserwuje bezstronnie stracie mega dużych umiejętności i zgrania VS możliwości które w dzisiejszych czasach daje ogame poparte zapewne również, nie małą ilością spędzonego czasu w grze. Plus pomijając powyższe jet to stracie moim tylko zdaniem 2 najbardziej liczących się sojuszy tego uni co samo w sobie daje pewien element zaciekawiania wynikiem. Obu stronom życzę powodzenia !
-
Złom pod dom widzę, najlepiej Gratulacje Obrońcom.
-
Przytyki pod adresem Mystery chyba nie potrzebne, psują trochę obraz Steka który jest bardzo ładny, niech Mystery robi ze swoimi pieniędzmi co uważa za słuszne, niech każdy robi co uważa.... nie nam oceniać. Starcie jednak kosmiczne bo niby % nie olbrzymi ale zysk powalający. Umiejętności i wyczucie czasu żeby przefarmić gracza z większą flotą na tak duży wolumen muszą być i za to bez sprzeczne BRAWA!!! Życzę wielu podobnych sukcesów a obrońcy znalezienia nowego złoża dexo nośnego:)
-
Gratulacje piękny zysk a % i floty olśniewające, mimo drobnych utarczek Obrońcy życzę serdeczne Szo gdyż każdemu może się zdarzyć chwila nie uwagi.
-
Noob mam nadzieję że mimo wszystko to jeszcze nie koniec, życzę bardzo mocno Szo po raz kolejny tym razem uzupełnione o życzenie abyś czasem zrobił sobie urlop tak o bez okazji i po prostu się wyspał. Hellowi i ekipie całej SHGV8 gratulacje kolejnego sukcesu czuje że nie ostatniego, na ogame jeżeli za skillem idzie jeszcze czas poświęcony na grę i zgranie soja to wyniki są właśnie takie jak u Panów. Gracze jak Noob i jemu podobne stylem dużo złomujące wolne elektrony nie zrzeszone aż tak bardzo …
-
Oj Majstru Majstru, no nic przynajmniej kolejna nauka wpadła do worka wiedzy:) Eclipse &Smigol Gratki niby na sojuszniku ale Fajny stek naprawdę.