Search Results
Search results 1-20 of 52.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Hellmond [N-D] & władca much [N-D] vs trampek [Minionki] - 1.607.600% Top 2 ACS Xanthus Top 4 ACS X1
PostNo pięknie wam to wyszło nie ma co. Cieszę się że przyszło mi grać z takimi wybornymi graczami jak wy. Mimo że przeciwne obozy Trampkowi SZO!
-
Witam ponownie, flota wypatrzona dziś rano stała na planecie niestety poszedłem do pracy i nie poleciałem. Ale po powrocie poskanowałem znane mi koordy i okazało się że obrońca przeniósł flotę z planety na moona i nadal stało bez opieki. Skoro stało bez opieki no to już nie stoi. Obrońca nic nie napisał mimo to SZO! Pozdrawiam cały sojusz LPR oraz starych znajomych. Czas na starcie !!! Dnia 30-09-2020 18:00:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fy-dzi [LPR] _________________________…
-
Witam ponownie w tym dziale, mam nadzieję że tak jak ostatnio nie skończy się podobnie. Żeby nie było leciałem nie dla zysku, a dla zabawy i z nudów. Pozdrawiam starych znajomych Avo i Jakubka oraz obecny sojusz. Dnia 26-08-2020 14:36:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fy-dzi [LPR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 677.646 Ciężki myśliwiec 4.536 Krążownik 51.690 Okręt wojenny 14.578 Pancernik 3.383 Bombowiec 5.651 Niszczyciel 2.545 Reaper 1.686 Mały…
-
No no ładnie gruchneło na gali. Zysk bajka, oby więcej takich starć z twoim udziałem i tylko po właściwej stronie. Obrońcy Szo !
-
Stachu [M_S] & Nightmare [M_S] vs. Fy-dzi [Anioly] ~ 70 813 % --> Top 3 ACS
Fy-dzi - - Starcia Indus
PostBądź co bądź wypadało by się wpisać pod tak okazałym ST. Historia tego starcia jest krótka, otóż wracają wczoraj wieczorem z Rzeszowa z rodziną wiedziałem że flota wróci z FS zanim dojadę na miejsce. No cóż próbowałem podczas jazdy wysłać znowu żeby na rano wróciła, ale że moja kochana żona nie cierpi jak gram na ogamach to dostałem ochrzan że jadę i gapię się w telefon. Więc udało się wysłać kiedy żona przysneła ale niestety nie dałem już rady porobić aktywek na innych moonach, co wykorzystali …
-
Witam. Po raz pierwszy w tym dziale, ale mam nadzieję że nie ostatni. Historia jak ich wiele skan, lot, boom. Koniec w tym temacie. Pozdrawiam cały sojusz Anioly a także N-D z Xsathusa Dnia 10-07-2020 19:20:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fy-dzi [Anioly] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 671.255 Okręt wojenny 3.000 Pancernik 35.462 Bombowiec 4.090 Niszczyciel 4.550 Mały transporter 8.000 _________________________________________ Obrońca Procurato…
-
[Minionki] Minionki 514 555,2% vs. [N-D] Niskie Domki 68 742,94% Zakończona
Fy-dzi - - Wojny Xanthus
PostBoshe żenada najlepszy flotowiec uni lata mi po mt i sondach żeby zrobić procenty. Żółta zaraza nudzi się wielce i wojny się zachciewa. Ogarnijcie się ludzie i podnieście procent bo to żałosne.
-
Chcesz maść na ból d...! Cała akcja była przemyślana i zaplanowana, dwa sojusze które od dawana stykają się końcówkami. Wy w ogóle nie macie jaj a dla cyferek zrobicie wszystko - wszystko. Wiedząc że lecą topowe floty nie dali rady podstawić 5 flot tylko musieli mieć dużo większą przewagę bo jak by to Sprity i Minionki mogły by być na minus. Przecież to nie godzi. A jakie upokorzenie. Wali mnie to czy ten post zniknie czy nie. Jesteście słabi, a dla mnie co niektórzy mogli by skończyć na wieczny…
-
Wielkie gratulacje dla Was. Nie sądziłem że tak szybko dojdzie do rewanżu. Trzymam kciuki za odbudowę sojusznika i wierze że jeszcze pokażecie na co Was stać