Search Results
Search results 1-20 of 65.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
[ OBÓZ TR ] giker & YeahBunny & Gonzo & Szutruk-Nahhunte vs. [ OBÓZ OPOZYCJI ] Lord_Bejitta i Cpr-oddam [I-VvV] & rolnikszukacelu [TIME] & Thrawn i Raven [SUICIDE] & Astrida i ChytraBabAzRadomia vel SpartanikusTTG i CZEKO tubka [TTG] ~ 392486.65%
BoG - - Starcia Fenrir
PostPiękna sprawa. Podobne boom miało być kiedyś u Sparty, ale nie siadło i szkoda, bo szybciej bym olał grę. Gratulacje wszystkim, agresorom za akcję, wlot i jednak zysk, obrońcom za obronę, dostarczenie emocji i podjęcie słusznej decyzji. Ktoś tam wspominał o omedze - obstawiam, że szybko tam wlecą GSy Wszystkim gratuluję starcia, to uni było tak paskudnie jadowite, a na koniec wszyscy jednak jakoś mają miłe wspomnienia - w tym ja. Grającym dalej SzO, odchodzącym - graty decyzji. Generalnie piękne…
-
Quote from Bunny: “Quote from BoG: “Ja tam lubię wloty w bunkry, w stoczniach się nie nudzą, pojawia się jakiś cel w tej grze. Ładnie zaorane, a flota zacna. Kiedy zaczynasz GSy? To ostatni etap flociarza, a uni za miesiąc zacznie zdychać :X ” 250 już jest. Sklepie tylko trochę puszek i krkow, żeby większy zysk wychodził z topowych flotek i dalej gesi i pewnie bunkrów : Ale co prawda to prawda, coraz mniej aktywnych. Jeszcze trochę i zostaną idlaki A Eko trzeba będzie podnieść:/ ” Parę uni wcześ…
-
Quote from Bejitta: “Graczu "YeahBunny", wykazał się gracz niesamowitym umiejętnościami walki w parterze. Jestem zdumiony Pańskim zamiłowaniem do walki jednostkami typu "pancernik". Jak wiadomo ziemia jest okrągła, a bramki są dwie, kto to Królik, moderator czytający ten tekst wie...pozdro łbie. Diss na moderatora kasującego posty. Rozpoczynam bitkę, Nominuję @ZDOBYWCA1 ” Wszakże jednak czyż to nie pora pogratulować wrzucenia kasanta do wora? Czemuż to graczu rzeczywistości uległy surowców żeś u…
-
Thanos [UoS] & Miracle [GORNICY] #2 vs. JaJeCzKa ~ 3405.05% - PISZCZELEM W BUNKIER
BoG - - Starcia Fenrir
PostQuote from ZDOBYWCA1: “i pomyśleć Miracle że kiedyś grałem z Tobą przez chwilę w jednym Sojuszu, ba nawet buddy byliśmy gratulacje dla Starskiego i dla tych co jeszcze zgłaszali a dla atakującego - wieczny ban nie wiem ile ma jeszcze kont ale wiem o przynajmniej dwóch - niestety Ci co oddali nie wiedzieli że zostaną przerobione na śrubki nie pozdrawiam bo takich graczy to trzeba tępić ” Ci co oddali raczej mają ambiwalentne podejście co się stanie z ich cyferkami. Czasem ludzie mają zbyt romanty…
-
Astrida [TTG] & jesus will save you [TTG] vs. CaOsI ~ 14076.08% + Astrida [TTG] vs. BarToR [WDA] ~ 3190.39%
BoG - - Starcia Fenrir
PostGraty wlotu, a społeczniaki niech klepią ticket, najlepiej w oknie żeby nie przegapić czy jakiś sebek nie pije piwa na ławce.
-
szkoda wielka, że flotka, którą tak chowałem przed TR jednak trafiła w ich raki... na plus, że do gikera, takie szczęście w nieszczęściu. Chociaż w celowe zostawienie nie wierzę, ale nie wnikam - nie po to olałem grę na uni żeby teraz sie spuszczać. Gratulacje osiągnięcia kolejnego etapu dominacji na uni.
-
SpartanikusTTG [TTG] & Cpr [I-VvV] & Ilusioon [TTG] & Raven [SUICIDE] vs. Janek Rembajlo [S T] ~ 13669.02%
BoG - - Starcia Fenrir
PostGraty panowie, wlot ciekawy choć faktycznie mogliście odpuścić lizanie po jajcach nawet pomimi faktu, że mlaskania królika nie zagłuszacie Poczucie wyższości, bo ma kilka cyferek w mało popularnej grze Zaraz zaczniesz konia walić pod te starcia, @Bunny.
-
incognito [GSR] & Szuja [GSR] & Zeratul [GSR] vs. Hanysek [LHiP] & Luk skafander ~ 88.03% - top 1 acs
BoG - - Starcia Himalia
PostFajny złomik Super Moderator Ruda:proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
Skan->Lot->Bum, niestety bez złomu, wciągnęła go czarna anty-dziura On 17-05-2019 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker incognito [DPZ] ________________________________________________ Cruiser 14 _________________________________________ Defender Frua [SNK] ________________________________________________ Small Cargo 19 Large Cargo 9 Recycler 9 Espionage Probe 6 Solar Satellite 50 Rocket Launcher 2 _________________________________________ After the battle ... Attacker incognito…