Search Results
Search results 1-20 of 45.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Quote from atomic: “Quote from atomic: “@Ruda @kasai @Art a co z ładownością sond na Janice. Co by się musiało stać żeby to wdrożyć na uni docelowym? ” Quote from Art: “Jeśli chodzi o dalsze zmiany w konfiguracjach Universów docleowych, to mogą one być przedmiotem zmiany poprzez ewentualną ankietę. Co do opcji aktywacji ładowności sond szpiegowskich, wpierw się upewnię czy ta opcja wchodzi w grę. ” @Art czekamy z niecierpliwością i ładnie prosimy o ankietę ładowności sond Gracze Janice są poszko…
-
Mystery! Piękny wlot ode mnie też masz a co... Wpadł mi gościu w układ i czułam się bezpieczna, a teraz... po takim wlocie... Tadzieńku abyś mógł dalej mnie pilnować...
-
Quote from Noob Saibot: “korzystajcie z okazji że możecie bezpiecznie stać flotami gdy mnie nie ma ” Serio!? hahahaha Quote from Noob Saibot: “komentarze MBG dno totalne ” Miałam Cię Noob Saibot za lepszą część tej Waszej ekipy… Wystarczył jeden wpis i… czar prysnął… Na szczęście, żaden z Was, nie jest w stanie mnie obrazić… A tłumaczenie się z tego starcia nie ma sensu… Źle to wygląda i tyle… „papier” wszystko przyjmie…
-
Quote from Bluelord: “Ale wy wszystko dobrze wiecie:) ” Serio Bluelord!? A ja miałam okazję się przekonać, że to Wy jesteście WSZECHWIEDZACY, nawet niektórzy z Was, wiedzą co myślę... Z resztą ta wypowiedź to potwierdza... To oczywiste, że lepiej aby zezłomował mnie ktoś zaprzyjaźniony, ale ten przypadek... szczególnie, że już wrzucił urlop... I wcale nie widzę nic złego w topowych graczach, niektórzy są fantastyczni :))) nawet w Twoim sojuszu :)))
-
Charger SRT – Riverine, serio…?! Daj sobie już na wstrzymanie… Oficjalnie wygraliście wojnę i ciesz się tym, macie czego chcieliście… Wygraliście! Jak długo zamierzasz wylewać gorzkie żale? Wojna się skończyła, to jest już koniec… I pozwól, bardzo Cię proszę, mieć innym własne zdanie, bo ja mam wrażenie, że będziesz jątrzyć tak długo, aż wszystkich przekonasz do swoich racji… Wmawiając nam celowe działania, są bez sensu, bo my wiemy, że tak nie było, a to że okoliczności są przeciwko nam, trudn…
-
Cześć Chciałam podziękować wszystkim za udział w wojnie, świetnie się bawiłam… również na forum choć było wiele nieporozumień . Zdaję sobie sprawę jak to wyglądało ale również rozumiem drugą stronę, że nie wierzyła w to, że nic nie kombinujemy… Pewnie na ich miejscu, też bym nie wierzyła… Słowo przeciwko słowu… W sumie, my też mieliśmy zastrzeżenia, jednak całościowo… jak dla mnie było SUPER! @wakat, sorry ale werdykt niesłuszny, napisałeś, że w niedzielę nikogo u nas nie było, kogo uczestnicy w…
-
Quote from smitty1: “Co do wypowiedzi naszych szanownych przeciwników że LHiP nic w wojnie nie robi, mylicie się, gramy i robimy tyle, na ile nam wolny czas w danej chwili pozwala, bez spiny bo to tylko gra ” Smitty i już Cię kofam za tę wypowiedź :))) tylko trzeba pamiętać, że to dotyczy wszystkich :))) bez wyjątku! A płacz... no cóż... nie my go wywołaliśmy :)))) Tylko wiesz jak to działa... zostaliśmy wywołani do tablicy - odpowiedzi... Gdy jesteśmy atakowani, milczeć nie będziemy nadstawiają…
-
Quote from Noob Saibot: “Quote from Szara Wilczyca: “@wakat, bardzo proszę przy podejmowaniu decyzji zwrócić uwagę na jeden fakt, a mianowicie, czy gracze, którym zarzuca się nagminne branie urlopu celem manipulowania obecnością w czasie wojny, przed wypowiedzeniem tejże wojny, też chodzili często na urlop... np. gardenersdog Poza tym, czepiacie się SKAMIego za bana, a Smigol pewnie banował za miłość do ojczyzny? Podobnie Jon Snow, który nagle zniknął z sojuszu... Kapitan Tsubasa od 10 lutego je…
-
@wakat, bardzo proszę przy podejmowaniu decyzji zwrócić uwagę na jeden fakt, a mianowicie, czy gracze, którym zarzuca się nagminne branie urlopu celem manipulowania obecnością w czasie wojny, przed wypowiedzeniem tejże wojny, też chodzili często na urlop... np. gardenersdog Poza tym, czepiacie się SKAMIego za bana, a Smigol pewnie banował za miłość do ojczyzny? Podobnie Jon Snow, który nagle zniknął z sojuszu... Kapitan Tsubasa od 10 lutego jest na urlopie... DystrybutorSpermy od 11 lutego na ur…
-
Wróciłam!!! Za 10-15 minut schodzę z urlopu, będziecie sobie mogli poużywać...
-
No to i ja słów parę... Zarzut, że MarJo wchodzi i wychodzi z sojuszu, chciałabym sprostować... Jak wstąpił do sojuszu w grudniu, tak jest do tej pory... unknown.png
-
Zapomniałam dopisać... z przyczyn rodzinnych z 11 na 12 lutego idę na urlop, wracam w niedzielę... I nie, nie będzie to granie urlopem w czasie wojny... Wyobraźcie sobie, że poza ogame mam też życie w realu... Serio!
-
Zacznijmy od początku... Wojnę wypowiedziało LHiP, więc to oni ewentualnie mogą o cokolwiek występować... SHGV8 się dołączyło, ale tej wojny nie wypowiadało... Rzucono nam, sojuszowi MBG rękawicę i my ją podnieśliśmy, pomimo ogromnej przewagi przeciwnika... Gdy wojna została wypowiedziana, ogólnie rzecz ujmując, w sojuszu to się podobało, jakiś ruch się zrobił, coś się fajnego na uni zaczęło dziać. Jednak, każdy z nas ma swoje życie poza ogame i nie da się z niego zrezygnować, choćby nie wiem co…
-
No to gratki chłopaki :))) piękna akcja , żagiew do akcji wymowny :))) i... do zobaczenia na ścieżce wojennej... Obrońcy... chociaż... hmm... "Kto walczy, może przegrać. Kto nie walczy, już przegrał".
-
A więc wojna! "Kto walczy, może przegrać. Kto nie walczy, już przegrał." Bandito Gangsterito