Search Results
Search results 1-20 of 676.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
kruchy [P N] & Kromak [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Andre [P N] vs. Bociek ( wojtekreal ) [3 X] ~ 2 407 655.4% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
Uziel - - Starcia U68
PostJak napisał @wilku "Stara gwardia" potrafi grać i zachować się z szacunkiem. Tak jak Ty. @kruchy1916 tym Starciem na trwałe zapisał się w historii. Tak jak cały skład ,który w bardzo już trwały sposób zmienił oblicze militarne tej/tego Uni. Gratulacje dla Wszystkich. @wojtekreal2 Doskonały z Ciebie gracz, życzę odbudowy. I zmiany zdania.
-
Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
Uziel - - Starcia U68
PostZłoma dostał jeden z najlepszych graczy, moim zdaniem. Okoliczności widać prozaiczne. Odbudowy życzę @^obserwator^ Gratulacje dla ekipy złomującej. Czas zrobił swoje i pozwolił na to doskonałe STarcie.
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Wuja Fredek [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Fremen [P N] ~ 881137.62% PB ! Top 3 solo ogame / Top4 ST u68/ Top 3 solo U68
Uziel - - Starcia U68
PostBardzo dobre RW,bez dwóch zdań. Imponujący zysk. Nic tylko gratulować. Więc gratuluję.
-
Mallory [P N] & PoZiomek [P N] vs. szajka [KOMORNIC] ~ 1.505.162.92% / Top3 ogame ACS X1 i Top2 u68 ACS
Uziel - - Starcia U68
PostCzasy się zmieniają, a modki nic się nie uczą. Nie sprzyja to zapewne werbalnym potyczkom na forum. I forum na tym traci. @priesten robiący w spółce z @Mallory imponujący zysk ,to coś czego się nie spodziewałem. Gratulacje, wyszło epicko.
-
Van [P N] & Hetevox [P N] & Koloc [P N] & Mallory [P N] & Celestial General [P N] vs. Maciek2 [P N] & Van [P N] & Wisior [P N] & Mallory [P N] & Selene [P N] ~ 505 000 % - dla Franca
Uziel - - Starcia U68
PostNietuzinkowe Starcie. Wszak sojusz P N jest nietuzinkowy. Nie wszystko musi być szablonowe. Gratulacje dla ekipy.
-
Quote from RAFUS1973: “Właśnie to mnie cieszy Uziel ,wolę być sobą niż tobą . I cóż to za moja historia ,chodzi ci o bfsy ? sztuka faktycznie jest złapać flote stojacą całą noc bo ktoś pochlał hehe Brak neta ? łał czyli też bfs no no ktoś miał skila to złapać . Jedyny który coś wykabinował był jumek na część mojej floty zdejmując moona przed atakiem i się podstawiając ,to mogę nazwać skilem . A i Templarsi na farcie zdjeli moona i trafili na flotę . A najlepsze jest to ze mam to tam gdzie słońce…
-
Quote from RAFUS1973: “Oooo poziom dalej trzymasz poziom ,nie latasz i dajesz latać po sobie ,norma Odbudowy życzę ,żeby mieli na czym klepać STejki Atakierowi graty Rudy w reckach miło popatrzeć ” @RAFUS1973 Twoją historią ST można by obdzielić najbardziej niedoświadczonych graczy OGame. Jest w tej historii coś,czego powinni się wystrzegać ci,którzy nie potrafią grać,jak i pisać postów. To ja Tobie mówię...dlatego że mam wszystko to,czego Ty nie masz i nigdy nie będziesz miał. Gratulacje @Balar…