Search Results
Search results 1-19 of 19.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Dooobra, już nie będę zganiać winy na swojego psa beaten.gif Jestem zły na siebie, że nie odebrałem tej stacji, floty powracały na moony z fsów to i się aktywki porobiły plus ktoś tam przyskanował ale przynajmniej Valhalla się napocił. A najlepsze jest to, że śniło mi się, że mnie Val masakruje i nie mogę zdążyć przeklikać floty. Wstaję a tu złom freak.gif Jeszcze raz gratulacje. Widelczyków przepraszam sad.png youtu.be/KolfEhV-KiA
-
WydlubaneOkoWbiteWwidelec [WOWWW] ~8772,97% vs ~1073,61% SUPER MEGA NAJLEPSZY SOJUSZ [SUPERMEG] // Wygrana WOWWW
Gerald - - Wojny Mensa
PostQuote from Grzybu92: “Wojna to Wojna zasad brak. jak sie wam nie podoba to po co była ta śmieszna wojna? (widelczyki wiecej uśmiechu i poczucia humoru) ” XDDDD Piszesz jeszcze jakieś śmieszne wiadomości do mnie, że nie mam humoru podczas gdy cieszysz się jak głupi do sera z % do wojny, gdzie większość złomu to jest Twoja flota niż moje MTki i jeszcze Ci ludzie gratulacje składają beaten.gif
-
WydlubaneOkoWbiteWwidelec [WOWWW] ~8772,97% vs ~1073,61% SUPER MEGA NAJLEPSZY SOJUSZ [SUPERMEG] // Wygrana WOWWW
Gerald - - Wojny Mensa
Postale z Ciebie bohater. Poleciałeś na MTki na planecie i wrzucasz Coffin Dance meme? XDDD
-
Quote from DarthBartek: “Też jestem zdziwiony tym RW, na disco nic nie mówiłeś ani nie pisałeś ale z drugiej strony nie wiem czy byłem gotowy na odbiór tych wiadomości pozdro! ” Ty zdecydowanie nie byłeś Brawo Arti, straty minimalne - życzę jak najwięcej taki. Widelec wbity, złom do zjedzenia Obrończy SzO.
-
Polatane remisowo na bunkier, tym co mi zostało z poprzedniego wlotu więc finalnie wyszła akcja bardziej dla sportu Obrońcy SzO. PS. Pozdrowienia dla widelczyków bo się obijają w lataniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dnia 20-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gerald [WOWWW] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 12.277 Krążownik 5.019 Okręt wojenny 9.755 Pancernik 6.485 Bombowiec 1.663 Niszczyciel 1.598 Reaper 1.899 _________________________________________…
-
Dzika Banda [D_B] 56491.73% vs [WOWWW] WydlubaneOkoWbiteWwidelec 0% /// wygrana D_B
Gerald - - Wojny Mensa
PostQuote from bard0k: “gerald pod ostatnim st wyjaśniłem ową sytuacje jak tylko jestem w stanie zajrzyj.. i powód na wojne odpowiedni .. niech się cieszy że za takie obrazy jeszcze chodzi o swoich nogach i nie ma pęknietej przegrody noskowej ;)) więc lepiej zostawić to tutaj na polu bitwy pozdrawiam ” Zajrzałem, szukałem i nie mogę do tego dotrzeć. Może opiszesz nam wszystkim tutaj, jakim cudem Fanatyk miał wczoraj przyrost ponad 3kk punktów i skoczył o 55 (!) miejsc na top 9?
-
Dzika Banda [D_B] 56491.73% vs [WOWWW] WydlubaneOkoWbiteWwidelec 0% /// wygrana D_B
Gerald - - Wojny Mensa
PostTaki powód wypowiedzenia wojny to możecie sobie wsadzić w 4 litery. Wystarczy spojrzeć na Wasze konta np. Sumitomo (urlop do wczoraj) - dziś nazywa się omg i ciekawe rzeczy tam się dzieją. U fanatyka też jakaś ciekawa zbieżność Dz-Bany.png