Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-3 z 3.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Chciałbym udowodnić, że nie jestem dzieckiem ani 15 letnim gimbusem dlatego .... Przepraszam najmocniej za rzeczy które wypisywałem do graczy Navi Space. Byłem pod wpływem nie tylko alkoholu w dniu świąt, ale także stres i nerwy związane z okresem sprzątania i załatwiania spraw przed nimi. Wiem że takie coś nie powinno mieć miejsca dlatego publikuje swoje przeprosiny na forum publicznym. Mam nadzieje, że chociaż odzyskam przekonanie w waszych oczach iż mam tyle lat na ile wygląda moja dzisiejsza…

• Cytat od bee3joT: „Wesoły Świąt ... graczowi obiecalem ze nie polece bo są święta aleeeeeee ... (Ukryta treść) tak wiec wybacz alee cos za cos ..... skan i lot i zacny % do wojny mimo ze polowa fsa tylko wrociła złom wyzbierany w całośći ” Moja odpowiedź brzmi następująco : To gracz bejot złamał zasady zawieszenia broni na czas świąt oto dowód : Cytat: „Akcja szpiegowska na Tu nic nie ma [xxx] 26.03.2016 12:34:24 Od: Perymetr Obrony Flota z planety namek [xxx] została dostrzeżona w pobliżu twoje…

• Dnia 23-03-2016 13:07:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wsciekly [SteWol] ________________________________________________ Okręt wojenny 241 _________________________________________ Obrońca bejot [nVS] ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 49 Lekki myśliwiec 151 Krążownik 122 Recykler 24 Satelita słoneczny 64 Wyrzutnia rakiet 67 Lekkie działo laserowe 33 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Wsciekly [SteW…