Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-4 z 4.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cel wypatrzony wczoraj wieczorem na falandze, kolega zrobił FSa na stacjonuj z kolonii na kolonie lecz niestety dla niego zapomniał zawrócic, moja flota wleciała 3 sekundy po zadokowaniu jego statków : data-verified= "> niestety miało być 120% z tego lotu i o wiele wiekszy zysk ale flota obrońcy w postaci 70 OW wracala 2 minuty wczesniej i pewien kolega z układu mi ją sprzątnął również po podobnych wyliczeniach jak moje a na dodatek skubnął mi z tego 4kk złomku na farcie gdyż moje rekiny wpłyneł…
-
no trudno chłopakom udało się akurat przeskanować mnie w momencie powrotu floty a ja wbilem 10 min po ataku , o 10 min za późno ale teraz wleciał dla ZdzichWiertary banik i zrobiło mi się smutno, że moja powoli od początku serwera ukulana flotka poszła na przetop do gościa który wyczaił po 2 dniach bana , lepiej gdyby poszła do normalnego gracza, nie lubie "wzbogacać" oszustów a bana przecież za darmo się nie dostaje co nie Zdzichu? szkoda czyjejś cięzkiej pracy bo i tak jest marnowana w takiej …
-
Witam , normalnie bym nie wrzucał tutaj tego ST bo ledwo co się tutaj łapie , ale z racji, że pojawiłem się już w ST na tym uni dwukrotnie , za każdym razem nieeestety po tej gorszej stronie , swoją drogą po stracie floty top45 jeszcze trzy dni temu (link aby podziwiać moją lamerską wtopkę: board.pl.ogame.gameforge.com/i…-vs-ThieRRek-KPwA-103-89/ ) , postanowiłem, że chociaż odrobinę odbuduję honor wlatując w pierwszy cel jaki mi się nawinął , flota od zera do obecnego stopnia odbudowana w 18 go…