Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-4 z 4.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dalej nie rozumiem nad czym się rozwodzimy? Ja wcale nie jestem za tymi ostatnimi przepychankami słownymi - trochę pokrzyczałem na swoich nie powiem, że nie ;). Co do Wuja, serio skończ waćpan głupoty gadać. Święta za pasem to raz, dwa koniec wojny tuż tuż. Zresztą wrócił do siebie czyż to takie trudne do pojęcia? A lepiej nie, stwórzmy teorie spiskową i dopiszmy pod swoją wyimaginowaną teorię.

• Cytat od PaN SlowiaNiN: „a co do "ucieczki" Katakuri na urlop... to hmmm puty byłem na urlopie wujo szalał... wróciłem póściłem na niego pare skanów i wujo już w RB ? przypadek ? hmmm ” W gwoli ścisłości nie z Twojego powodu wujo jest w RB ;). Więc proszę mi tutaj bez teorii spiskowych. Btw, piszę się "póki"/"póty" oraz "puściłem" xD. A na koniec chciałem dodać, że coś liczyć nie potrafisz :P. (Sam 1 gs daje już 63%...) dt - 12k (156) - 1.872kk recki - 16k (134) 2.144kk gs - 9kk (2) 18kk Sumaryc…

• Mój drogi, wiesz istnieje coś takiego jak wolna wola. Innymi słowy mówiąc każdy ma prawo brać udział w wojnie bądź się tylko przyglądać (ale się pilnować jak trzeba - nie zawsze to się udaje - takie jest życie). Z tego co mi wiadomo latanie na bunkry to w sumie nie są satki. Nie nasza wina, że ładujecie surkę w bunkry ;p. I tak, jesteśmy głównie sojuszem eko i serio ja nie widzę nic w tym śmiesznego. Cóż, jak widać nie mam takiego dziwnego poczucia humoru.

• Zamilcz chłopcze. Przestań robić smuty. Statystyki pokazują jasno - sami jesteście sobie winni. Was w sojuszu jest 19 osób. Ilość wstawionych RW przez Was przypada na 4 osoby. Pytanie jest jest - gdzie reszta tychże osób? Kolejna sprawa - jedno z RW z 16.11.2017, a potem jest Wasze kolejne z 07.12.2017. To są praktycznie prawie 3tyg. Co przez ten czas robiliście? Trzeba było latać ;). Reasumując, mniej gadania, więcej latania ;P. Pozdro.