Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-27 z 27.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Czesc. Bol po rozpadzie udanego zwiazku czy samotnosc? Cieple slowo czy goracy pocalunek? Mocny uscisk czy musniecie warga?

• Cytat: „Quiksi(L)ver napisał(a) Dlaczego tak czesto zmieniasz avka ? ” ZAiMeR, moge ja? Pozdro.

• NieustraszonA - zlosliwosc czy chamstwo? ZAiMeR SzO. Wpadlem tylko powiedziec... lubie Ciebie.

• Cytat: „Princesska napisał(a) Dlaczego nie dasz sie poderwac tak milej i kochanej istotce jaka jestem ja? (taki zart :P) ” Umowisz sie z nia kiedys w realu? Ona chyba potrzebuje wiesz...

• Cytat: „Zjem Ci Chleb. napisał(a) heh, broniłeś się rękami, nogami...a tu proszę więc na dobry początek: który DiD uważasz za najlepszy i dlaczego jest to nasz z uni47 ?? :D” Jak nie dostrzegasz ironii to juz nie moj problem...

• Cytat: „Princesska napisał(a) To ja tez zetne pomozesz? 1. co myslisz o kolorze rozowym? 2. jaki jest Twoj stosunek do emo :>? 3. ulubiona userka/user z uni47 :>?” Ja Ci moge skalp zedrzec. 1. Tinki Winki. 2. Z emo ok, do emo ble. 3. Ja? @ZAiMeR 1. Lubisz mnie choc troche? 2. Jaki jest Twoj ulubiony user z DiD U6?

• Cytat: „Thanatos napisał(a) 21. Dlaczego zmieniłeś avka? Tamten poprzedni (z rozmazywaniem...czegoś czerwonego na twarzy) był po prostu przepiękny (to nie ironia!) PS. Nie przejmuj się tymi "inteligentnymi ludźmi" z Uni6 którzy popisali na ciebie różne "mądre rzeczy". Czytałem to wszystko i jestem po Twojej stronie. Chciałem nawet się dopisać ale S Jacko zdążył zamknąć. Chciałem więc dopisać się do kolejnego tematu o Tobie: Zaimer....zamykanie gęby. ale na szczęście miodzio szybko zamknął. Obawi…