Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-6 z 6.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ale bzdury Cytat od Goku7: „byłem szczery do końca.” tego nie udowodnimy więc trzeba założyć że byłeś Cytat od Goku7: „Wiedziałem, ze ST jest czyste :)” co ciekawe spora cześć Andro jest co najmniej innego zdania Cytat od Goku7: „a dzielenia nie dało się nie uniknąć, gdy tamte konto skradziono” dało się, włączam urlop na 1 koncie na 2 zmieniam maila i gram na próbę jak się mail ustali to gram już normalnie a stare konto kasuje, jeśli się nie ustali lub są jakieś jaja to włączam urlop i wracam na…

• nie rozumiem Cię, tu nie chodzi nawet o ST ani o to że chciałeś zmienić konto tylko o to: Cytat od Goku7: „Konto mocniejsze ma prawo wysłać słabszemu surowce i przesłałem owszem, wydobycie oraz zarobek z ST, które zrobiłem i tam mniniST. Skoro zmieniał email to żal nie skorzystać było” czyli grałeś aktywnie na 2 kontach z tym że najpierw na jednym kilka dni a później wróciłeś na drugie, o ile to jeszcze nic nie znaczy o ile konta nie miały "styku" to potraktowałeś je jak jedno konto czyli właści…

• Akurat nie Ciebie miałem na myśli ale jeśli już poczułaś się urażona .... no dobra to nie Twój(choć Twoje między innymi ST) temat tu trzeba podziwiać ST

• Gratulacje % dla atakujących w tym śmierdzącym ST choć akurat tutaj winy specjalnej atakierów nie widzę (prócz Goku.. tu nie byłbym taki pochopny) Tatko obiecał i nie chciał obietnicy złamać , Marta i Nastrro byli przeciwni ale się podporządkowali Goku co naopowiadał to już jego, ale skutecznie zachęcił i ST jest i to top ST Inna sprawa natomiast z kontami tutaj śmierdzi na kilometry nie tylko z kontem Goku... ale to już do rozpatrzenia przez operatorów teksty w stylu: Cytat od vaR: „I nie stwar…

• Tatko gratulacje bo starcie z pewnością zasługuje na nie jak to mówią dużo cierpliwości i odrobina szczęścia przyniosą rezultat Dla Buggiego: jak najszybszej odbudowy " tylko ten co nic nie robi nigdy się nie myli" więc brachu głowa w górę dasz radę mam nadzieję że jeszcze pokażesz co potrafisz Co do osób które twierdzą że to sojusz odbudowuje graczy: sojusz wspiera graczy ale nie buduje im flot, kopalni i inne /większość zabawek była zasługą i ciężką pracą buggiego i między innymi dlatego jest …

• niezależnie od tego jak przebiegał atak na zbanowanego top 1 ACS rzeczywiście powala a jeszcze bardziej jak dla mnie organizacja i ilość recków gratulacje! rozumiem że strata takiego konta (bo mam nadzieję mimo wszystko że gracza nie) mocno boli ale graczy top prosiłbym o więcej umiaru w zarzutach (tym bardziej że często są nieprawdziwe) i gwoli sprawiedliwości oceniając sprawę na zimo to gdyby zbanowali np. owoca to założę się że SCS nie zastanawiało by się długo tylko zezłomowało flotę. (taka …