Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 55.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
jak juz art wyzej napisal nigdy to nie wejdzie a wy nadal o.tym nie ma szans na 68 sa takie floty ze fs kosztuje tyle ze wchodzisz tylkp jak.zadzwonia zeby poleciec nie mowie o q choc salient lata tylko z paliwem reszta stoi ale to flota ciezka do rozbrojenia jak ci zabronia urlopowac to gra padnie majas od reki i przeczowam.ze ogame by padlo
-
Gdzie jest cios
PostCo sie stalo bo jak nie w temacie zbanowali mnie na 3 dni i nie mialem kontaktu z majasem
-
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
kobuszewski16 - - Gra
Postnikt tego nie pilnuje slesz i masz tak od zawsze jest regulami i ta gra 2 inne swiaty
-
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
kobuszewski16 - - Gra
Postdla mnie to wszystko da sie sprawdzic gdzie latasz po co i wgl dobry masz przyrost nie powiem ale ile bys tego.deksu musial kupywac zeby z 3h 65kk ty bardziej ze majas roanie nam w oczach a co odbieram fs majas na u salient robi to oszustwo po malu i rosnie ze tak powiem po malu majas nie gra wgl i taki przyrost
-
kobuszewski16 - - Gra
Postlibra inny temat za dzuzo winterow w team zeby wariorsy ugraly
-
kobuszewski16 - - Gra
Postmarys takich nie mial jak zlomowal na top 1 wiec majas albo ma eko z 40 kont albo ja jestem glupi marys gral latal majas u i jeb hahab
-
kobuszewski16 - - Gra
Postja wiem ze jest problem tez mam zapiete u i koniec bo farmie ile sie da przyrost mam 1kk na tydziwn a inni w 3h maja 65kk
-
kobuszewski16 - - Gra
Posti jeszcze do powiem ze majas nie jest sam ale jak wrzucasz 600 1000 na konto na miecha po co ban ja wiem gf musi miec kase ale zrobcie to tak by utrudnic niedobrym gracza
-
kobuszewski16 - - Gra
Postart wystarczy ze twoi ludzie beda tego pilnowac panel go sie klania to jest dobre ale jak nie przypilnujecie zawsze bedzie jak bylo czyli 1 1 1 jak mam anty na koncie zal banowac bo kupuje i jest mistrz wezcie sie za to co napisales wyzej i zobacz jak sie surke na q sle przyrost 65kk nie dziwi nikogo jak by latal ok skad ta sura jak od fuzji zawsze mial w uj
-
dla mnie ta gra hmm umarla z 2 lata temu nie ma juz ludzi co maja skila na nowych uni liczy sie anty na starych pusz konta i nigdy nie bedzie ok gf liczy zera a ludzie placa ty sie cieszysz oni jeszcze bardziej
-
kobuszewski16 - - Gra
Postto tak ma dzialac wydajesz anty na handlarza tak ? Gf liczy zyski tak ? A ze ktos jest glupi i sprzeda ci po 1 1 1 to jego sprawa inaczej tyczy sie to ludzi jak majas co maja 50 kont sle po 1 1 1 a pozniej ktos z soja farmi to konto nagle majas rosnie 65kk w 3 h i wszyscy maja to gdzies taka polityka liczy sie kasa jak wszedzie i raczej gf nic z tym nie zrobi bo liczy sie bilon a ze internet sie rozbudowuje wystarczy pare zloty na konta i grasz legalnie slesz sobie sam i jest ok
-
nie widac wcale ze to legal hahaha graty
-
amstel stac cie na 6 zer a tu farming wstawiasz no troche deksu jest ale to pikus przy potrzebach deuterowki nadrabiaja
-
zly sen byl tylko jeden hehhe teraz jest ira