Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-32 z 32.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mógł mieć takie zdanie, bo tego samego dnia pisałem do chłopaków że kończę grać na tym uni bo nie upilnuję floty. I przez pewne sytuacje życiowe nie zrobiłem fs (musiałem iść walnąć kilka procentów żeby ochłonąć). Tak czy siak gratuluję wyczucia atakującemu - bo to jedyna taka sytuacja, że flota stała. Pogratulowałem też w grze.
-
Dnia 03-01-2020 07:20:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Oddam Szybko [WOWWW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.957 Krążownik 876 Pathfinder 709 Okręt wojenny 899 Pancernik 538 _________________________________________ Obrońca Elekt [IMO] ________________________________________________ Duży transporter 151 Lekki myśliwiec 1.403 Ciężki myśliwiec 469 Krążownik 166 Okręt wojenny 319 Recykler 100 Sonda szpiegowska 4.067 Bombowiec 1 Satelita słoneczn…
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] vs [Eko] Akademia Gorniczo Hutnicza : 1668,32% vs 0% Zakończona
PostCytat od Viserion: „Przepis na sukces dla LHiP satelity + pełżacze + LMy = próg 50 % aż dziw że jeszcze tu nic nie ma ” Boją się, że nie damy im grawitonów robić ... stąd te 5o% na satelity ...
-
Ładna akcja - gratuluję. Szkoda, że Nasz kolega zapomniał o FSie na lotce
-
I tak powstał prawdziwy sojusz - bez oszustw i matactwa. Super chłopaki ... Bandyci strzeżcie się nie wiecie kto jest następny. Obrońco nie włączaj (u) tylko SZO ! Pozdrowienia dla tych co nie poszli z nami ... Macie jeszcze szansę A [LOG] z bitwy przepiękny - kurde aż mnie obudziło
-
Pozwolę sobie zadać pytanie: Czy samobóje liczą się do wojny ? Więcej %% a na pewno będziecie potęgą na tym Uni. Pozdrawiam całe LHiP.