Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Widze ze tylko Hell i Rising zlomuje gratuluje akcji,wejscie w bunkier pierwsza klasa.600 GS robi wrazenie. Jesli bedzie odbudowa to nie bedzie to dlugo trwalo Ross graj dalej to tylko gra.
Boscheeee Zakole ktory to juz raz w reckach,szybkiej odbudowy,silnych nerwow i wielkiej motywacji do grania,musze przyznac ze jestes twardzielem w odbudowie Rising,przetapiaj nie ma wiekszej frajdy od kasowania flot i od przetapiania
Dawno mnie tu nie bylo,ale czas zaczac nowa przygode.Super akcja Hell nawalaj wszystkich ile wlezie masz smyklake w tym co robisz Jestes topowym flociarzem i potrafisz zlomowac. Panu ktory dostal zloma to co zawsze pakiecik -sz/o
Ladna kolejna bitwa w wykonianiu Zatoichi nie rozumiem tylko co tak malo wpisow gratulacyjnych <>??? czy to zawisc,zazdrosc innych graczy? Misterio dalszego grania zycze-to tylko flota,sz/o.
Hell Ty chyba na dopalaczach jedziesz akcja za akcja Puszczyk duzo nie straciles flota do szybkiej odbudowy,bunkier troche bardziej rozbudujesz i bedzie gitara
Nikt nie gratuluje to ja pierwszy skrobne ;)) Graty Hell Fajnie Ciebie widziec po urlopie Tyran idz na urlop odpocznij,wracaj do odbudowy floty i do grania-pozdro-wszystkim.
Profesor widze w natarciu szybko sie pozbierales po ostatnim zlomie,jestem w szoku ze tak szybko flote odbudowales. Jak Ty to robisz >? Janusz,szybkiej odbudowy zycze.Bedzie sie dzialo !!
Bitwa wielka,floty robia wrazenie. Profesor sz/o najgorsi wrogowie to ci dwulicowi przyjaciele... nigdy nie wiesz po czyjej są stronie, czy można ich prosić o pomoc, czego się można po nich spodziewać i kiedy zostaniesz zaatakowany. dlatego pamiętaj by uważać nawet na bliskich, którzy mogą okazać się fałszywi Profesor Ja i Ty mamy rozne zdania na rozne tematy ale jestesmy na swoj sposob honorwi-pozbieraj sie i graj dalej.
Profesorek-gangsterze,skasowales Krola Polski jak mogles..........gratuluje wlotu w bunkier,zyk jakis jest Co do kolegi ktory gra pod nikiem Jan III Sobieski,zmien nika bo Krol w grobowcu sie przewraca jak widzi co sie dzieje. Odbudowy zycze.